Poe, de zoektocht naar trouwringen is voor mij een hele klus. Maar deze 10 minimalistische trouwringen schuif ik zo allemaal aan mijn vinger!

Ik zal heel eerlijk zijn… Mijn man en ik zijn al bijna twee jaar getrouwd, maar hebben nog steeds geen trouwringen. Ja, we hebben hele eenvoudige ringen die we bij elkaar hebben omgedaan met de bruiloft, maar die waren goedkoop en echt niet onze droomringen. Ik vind het zo moeilijk! Trouwringen ga je de rest van je leven (hopelijk) dragen, dus daar zitten nogal wat eisen aan.

Extra lastig voor mij is dat ik ben geboren met een hand. Ik heb dus maar een hand om ringen te dragen, dat geeft voor mij meer druk om een mooie trouwring te hebben. Want ja, een eenvoudige trouwring lijkt me een stuk leuker als je nog een andere hand hebt waar je dan je andere favoriete ringen kunt dragen!

Minimalistische trouwringen

Ondertussen ben ik er wel over uit dat ik toch een minimalistische ring wil. Nu nog kiezen of ik er een andere ring bij wil kunnen dragen, of dat ik toch voor een trouwring met een extraatje ga… Dit zijn een aantal van mijn favorieten:

trouwringen-oogst-sieraden-1
Deze gehamerde gouden trouwringen met een diamantje van Lievelingsleverancier Oogst goudsmeden zijn prachtig!

Minimalistische trouwringen 9

Wat een beauty deze ring van Lievelingsleverancier Nadine Kieft! Eenvoudig, maar toch ook heel romantisch. De ideale trouwring.

Minimalistische-trouwringen-7

Hoe tof is deze ring? Wist je dat cirkels ook een prachtig symbool zijn voor een huwelijk? Ze zijn namelijk oneindig, en jullie huwelijk hopelijk ook :). De ring is van The Boyscouts.

Minimalistische-trouwringen-4

Deze ring viel me direct op, hij ziet eruit als een knuffel. Vinden jullie ook niet? Alsof het een omarming is… Hoe cool als trouwring? Hij is van Bon Bon boutique.

Minimalistische-trouwringen-6

Oefff, hoe tof is deze ring? Als je het dan hebt over minimalistisch… Ik vind hem te gek! Net even anders dan de eenvoudige gouden ring. Hij is van The Boyscouts.

trouwringen-oogst-sieradenDeze gehamerde trouwringen van Oogst Goudsmeden zijn aan de ene kant traditioneel, maar door de bewerking juist weer heel tof en origineel. Ik vind ze mooi!

Minimalistische-trouwringen-3

Ik vind deze ring gewoon tof. Net even anders, maar toch super eenvoudig. Je koopt hem bij de BonBon Boutique. 

Minimalistische-trouwringen-2

Ik twijfel nog steeds of dit kan als trouwring… Maar ik vind hem zo tof! En wie bepaald eigenlijk de regels over wat wel of niet een trouwring is. Jij zelf toch zeker? Deze koop je bij Aurate.Minimalistische-trouwringen-1

Dit is de ring die ik zelf heel serieus aan het overwegen ben. Want hoe tof?! Klik ook zeker even op de foto om te zien hoe hij om je vinger zit… Ik ben verliefd… 

Minimalistische trouwringen 8

Op internet lees ik ook regelmatig van bruidjes dat ze een zilveren trouwring hebben. En waarom ook niet? Ik vind dit een hele stoere. Te koop bij Monocraft.

Wat voor trouwring kies jij uit? En wil je exact dezelfde als je partner? Of ga jij voor net iets anders? Wat je ook kiest, het is uiteindelijk jullie trouwring. Dus of je er nou veel of weinig geld aan wilt uitgeven, of dat je voor goud, zilver of nog iets anders gaat… Als jullie er maar blij mee zijn, toch?!

Kwaliteit van je trouwring

Waar je wel over na moet denken is de kwaliteit van de ring. Een trouwring moet eigenlijk je hele leven meegaan, dus als dat belangrijk voor je is zou ik er wel goed over nadenken om hierin te investeren (als Erica deze blog zou schrijven zou ze zeggen dat je ZEKER weten moet investeren in je trouwring, omdat het naast je foto’s het enige is wat je nog hebt na de grote dag). Maar voor mij is dit precies het twijfelpunt. Want als ik hem voor de rest van mijn leven wil dragen, dan wil ik eigenlijk een eenvoudige ring waar ik nog iets anders tegenaan kan dragen (vanwege mijn ‘ik heb maar een hand’ verhaal, zie de inleiding). Toch ben ik stiekem ook verliefd op de wat bijzondere ringen… Dus ga ik investeren in kwaliteit? Of kies ik ervoor om gewoon elke 5 jaar mijn trouwring te vernieuwen? Ook wel leuk toch? ;) Ik ben heel benieuwd naar jullie overwegingen en uiteindelijke trouwringen! Laat je ze zien?