Foodtrucks zijn helemaal je van het. En ook wij vinden deze genietmomentjes op wielen ge-wel-dig! Ze schieten als paddenstoelen uit de grond en liefst zouden we ze allemaal op onze bruiloft hebben. Waar kies je dan voor?

Bedenk eerst waar je de foodtruck(s) voor wilt gebruiken op jullie bruiloft. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je diner of lunch helemaal te laten verzorgen door verschillende foodtrucks. Denk er houten tafels en banken bij, je gasten die vrolijk rondslenteren, watertandend bij al dat lekkers en je festival gevoel is wel compleet.

Foodtrucks om te smullen

Pizza houtoven
Ga je voor een bruiloft in Italiaanse sferen? Of ben je gewoon groot pizza-fan? Pizza’s uit een echte houtoven, daar zwicht iedereen voor!

Pizza food truck
Truck: de Pizza houtoven is los te huur. In overleg is dit in combinatie met een food truck te regelen.
Eten: de heerlijkste pizza’s, salades en antipasti
Website: www.pizzahoutoven.com

Grill ’n Smoke
Met hun houtgestookte barbecues zorgen deze mannen zeker weten voor een smaaksensatie bij jou en je gasten. Ze maken gebruik van Nederlands scharrelvlees, biologische groente, brood en vis.

grill-n-smoke bbq foodtruck barbecue

Truck: bbq met tent
Eten: biologische scharrelbbq
Website: www.grillnsmoke.nl

Bus van zus
Smelt.. Deze gezellige VW bus is in te huren voor je bruiloft! Vanuit de bus serveert Anne lekker en eerlijk eten. Variatie is het toverwoord. Soep, panini, wafels… Bespreek je wensen met Anne en de bus van zus komt op jullie bruiloft sfeer maken!

bus-van-zus-food-truck-bruiloft
Truck: klassieke VW-bus
Eten: variatie naar wens op maat
Website: www.busvanzus.nl

Of je Spaanse worst lust
Je waant je in Spanje met biologische tapas als Manchego kaas, verse handgesneden Jamon Iberico, Salchichon, Chorizo, Garbanzos con Chorizo, Chistorra worstjes en zelfgemaakte hamkroketjes, Gazpacho, Tortilla en Sangria!

food truck spaanse tapas
Truck: klassieke verkoopwagen en rood geschilderde caravan
Eten: biologische Spaanse tapas
Website: www.ofjespaanseworstlust.nl

De Donutfabriek
Oh wat zijn die mini-donuts toch lekker fout! Eigenlijk natuurlijk veel te vet, maar op een feestje vinden we dat heel niet erg. En laten deze donuts nou heel verantwoord biologisch zijn!

food truck mini donuts
Truck: caravan
Eten: biologische mini-donuts met verschillende toppings op maat, dus ook in jullie themakleur. Ook koffie, thee en frisdrank.
Website: www.dedonutfabriek.nl

Ik smelt voor jou
Alleen al voor de naam zou je zo’n ijskar toch al willen huren?

Foodtruck: ijsjes op je bruiloft
Truck: verschillende Franse old-timers en Piccolo ijskarren
Eten: ambachtelijk bereid italiaans ijs
Website: www.iksmeltvoorjou.nl

Foodtrucks om te slurpen

Alleen een food truck met drinken of een tussendoortje kan natuurlijk ook.

Buitengewoon bubbels
Een feestje? Daar hoort champagne bij! Stoffig en elitair? Niet bij Buitengewoon Bubbels. Deze mannen maken champagne weer hip en fris!

champagne op je bruiloft
Truck: retro trailer
Drinken: verschillende soorten champagne, cava en prosecco. Eventueel in combinatie met bier, wijn, sap en fris.
Website: www.buitengewoonbubbels.nl

BabesCoffee™
De koffie foodtruck van BabesCoffee is een beleving! Niet alleen het wagentje zelf, maar ook de dames zijn een plaatje om te zien. Zelf werd ik op slag verliefd op de rood met zwarte outfits van deze leuke meiden. Door een achtergrond in anesthesie zijn kwaliteit en hygiene erg belangrijk voor BabesCoffee. Daarnaast zijn ze ontzettend enthousiast en energiek, een echte aanwinst voor jullie bruiloft dus!

babescoffe-foodtruck-koffie-bruiloft-koffiekar-lievelingsleverancier
Truck: TukTuk
Eten & drinken: (biologisch) ontbijt- en lunchassortiment
Website: www.babescoffee.nl

Trucks voor de fun

Een Photobooth op wielen en en een blues blazende tractor. Niet echt foodtrucks natuurlijk, maar omdat ze er toch een beetje bijhoren hebben we ze ook in het rijtje gezet.

Saykaas.com
Nederlands hipste mobiele fotohokje is er in verschillende varianten. Je huurt een busje, fotohokje of de Instabox.Een vermakelijke activiteit voor je gasten en het levert je een origineel gastenboek op.

Saykaas photobooth bus
Truck: je kunt kiezen uit twee VW-busjes
Wat: photobooth in verschillende varianten
Website: www.saykaas.com

De Witte Snor
Tranentrekker Herman gevuld met oude blues, boogies en R&B platen, samen met verse glaasjes melk als beste medicijn tegen de blues. Goeie start van je huwelijk toch?

truck plaatjes draaien bruiloft
Truck: tractor
Wat: plaatjes draaien en melk drinken
Website: www.dewittesnor.nl

Deze lijst met vrolijke foodtrucks is lang niet compleet. Er zijn gewoon te veel, te leuke foodtrucks om op te noemen. Heb je nog aanvullingen? Laat ze hieronder achter in een reactie. En houd ook onze Lievelingsleveranciers in de gaten voor nieuwe foodtrucks!