Valentijnsdag valt dit jaar op een zaterdag. De ideale dag dus om een leuke date te plannen met je lief! Wij geven je leuke ideetjes.

Naar een streekmarkt en lekker koken
Biologisch is hip, en dus zijn er ook steeds meer leuke markten waar je lekker en bijzonder eten kunt kopen. Zoek een markt uit en scoor de ingrediënten voor een superdeluxe driegangendiner. Eenmaal thuis kan het koken beginnen. Gezellig!

Kringloopwinkels 
Een dagje kringloopwinkels bezoeken is voor ons altijd een leuke date. Zeker als je nog decoratie nodig hebt voor je bruiloft. Zoek een paar kringloopwinkels uit, maak een route en neem tussendoor een lange lunchpauze.

Eerste date overdoen
Weet je nog wat jullie hebben gedaan tijdens jullie eerste date? Probeer dat dan zo goed mogelijk na te doen. Sowieso dat al die verliefde kriebels weer omhoog komen…

Actief!
Het schijnt dat samen sporten goed is voor je relatie. Bedenk dus een leuke actieve activiteit zoals fietsen, schaatsen of hardlopen.

Massage
Je kunt elkaar een fijne massage geven, maar je kunt natuurlijk ook een heerlijke massage boeken! Bij veel massagesalons kun je een massage met z’n tweetjes reserveren. Of nog beter, maak er een complete spa dag van.

Lasergamen of paintballen
Houden jullie van een beetje actie? Ga dan op zoek naar een plek waar je kunt lasergamen of paintballen. Hilariteit gegarandeerd!


Het ziet er zo leuk uit… ;)

Thuis blijven
Voor een romantische Valentijnsdag hoef je echt de deur niet uit. Maar het vergt wel wat voorbereiding! Zorg ervoor dat je genoeg eten en drinken inslaat. Bedenk leuke spelletjes om te doen (truth or dare bijvoorbeeld), kijk een heel seizoen van jullie favoriete serie, en eet veel lekkere dingen (aardbeien met chocolade!).

De dierentuin
Misschien ben ik de enige die dit leuk vind, dan sorry. Maar je weet het nooit als je het niet probeert! Ik ben weg van de dierentuin, en mijn man maakt me dan ook altijd erg gelukkig met een dagje aapjes kijken. In de winter ben ik vooral fan van het overdekte Burgers’ Zoo.

Concert
Zijn jullie muzikale types? Dan is een concert bezoeken natuurlijk een top idee. Wist je dat je bij veel theaters en concertzalen op de dag zelf voor weinig geld nog tickets kunt scoren? (Bij de Vredenburg in Utrecht voor 10 euro als je onder de 30 bent.)

Bouw een fort
Maak het kind in je gelukkig en bouw samen een fort! Met tafels, dekens, kussens, of wat je maar kunt bedenken. Droom daarna samen over jullie toekomst…

Gaan jullie iets leuks doen met Valentijnsdag?

Bron foto: Anoukfotografeert