Hoe verloopt jullie zoektocht naar de perfecte trouwlocatie? Een van mijn vriendinnen trouwt dit jaar bij een hotelschool die niet alleen fungeert als opleidingslocatie. Je kunt er namelijk ook prima trouwen en feesten!

Trouwen in het midden van het land

Hotelscholen waar je prima kunt eten èn feesten vind je op diverse plekken in het land. Bijvoorbeeld in Amersfoort: bij Leerhotel Het Klooster leren MBO-studenten het vak van onder andere facilitair leidinggevende. Tegelijkertijd zorgen studenten ervoor dat gasten van het Leerhotel genieten van een totaal verzorgde huwelijksdag. Op deze officiële trouwlocatie vieren jullie je bruiloft de hele dag op één locatie. Zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden: van buffet tot barbecue.

Foto: Leerhotel het Klooster 

Engelse landgoedtuin, trouwlocatie in de Randstad

Zoeken jullie een locatie in de Randstad? Dan is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort (bij Haarlem) een goede keuze. Het landgoed werkt samen met het Eurocollege en de hotelmanagementstudenten zorgen er dan ook voor dat jullie een geweldige dag beleven: in een van de bijzonder mooie ruimtes of in de Engelse landgoedtuin. Van huwelijksvoltrekking tot feest en zelfs de huwelijksnacht: het kan hier allemaal!

Zuidelijke gezelligheid

Zoeken jullie een locatie in een rustige en mooie omgeving? In het eeuwenoude Château Bethlehem in Maastricht ontzorgen de hotelschoolstudenten jullie helemaal. Je kunt er heerlijk eten en geweldig feesten in een prachtzaal met fantastisch uitzicht.

En alsof dat nog niet genoeg was, is slapen bij het Teaching Hotel in Maastricht ook een belevenis op zich. Achter elke hoteldeur schuilt een verrassing. Wat dacht je van deze zwembadkamer? Of van de jungle kamer?


De bijzondere zwembadkamer.

Is een leerhotel iets voor jullie bruiloft?