Heb jij de beste fotograaf? En de mooiste trouwjurk? En was de decoratie van jullie bruiloft helemaal het einde? Dan heb je misschien wel de mooiste bruiloft!

Het werken voor een trouwblog is een feestje. Je ziet de nieuwste trends, prachtige trouwjurken, mag proeven van de lekkerste taarten en komt bij te gekke trouwbeurzen. Maar ik ben wel eens bang dat het ons soms wat naar het hoofd stijgt, dat we soms zo erg bezig zijn met al die mooie dingen dat we vergeten waar het echt om gaat… de liefde tussen twee mensen.

Kijk, ik krijg dagelijks meerdere prachtige styled shoots en bruiloften gemaild. Het zijn echt de mooiste plaatjes van stellen die trouwen op de meest bijzondere locaties, en in dromerige trouwjurken… De styling is tot in de puntjes perfect en ook de liefde straalt van het bruidspaar af (zo niet, dan twijfel ik HEEL erg hard of ik het wel moet plaatsen, hihi). Maar hoeveel het er ook zijn, ik weet wel dat het echt niet zo is dat alle bruiloften er zo uitzien, en dat vind ik soms best lastig…

Een bruiloft vol liefde

Want waarom plaatsen we die mooie plaatjes? Omdat we bij Girls of honour DOL zijn op die originele styling, prachtige trouwjurk en droom van een locatie! Omdat we geloven dat een bruiloft zo’n bijzonder feestje is, en dat een bruiloft het waard is om in te investeren. We geloven dat zo’n feestje van de liefde op heel veel bijzondere en originele manieren kan, en daar willen we jullie heel graag voor inspireren. Want de liefde is het toch waard om te vieren?!

Het doel van een mooie bruiloft

Maar wat we niet willen is dat we uit het oog verliezen waar het echt om gaat, dat er bruidjes zijn die huilen omdat hun foto’s niet geworden zijn zoals het plaatje op Pinterest… Want als dat het geval is, dan doen we iets helemaal verkeerd. Een bruiloft gaat vooral over liefde! Over jullie ja-woord, over de belofte om er samen voor de rest van jullie leven iets moois van te maken. Het doel van die dag is niet om op zoveel mogelijk trouwblogs te komen, of om je vrienden en familie te overrompelen met een pláátje van een bruiloft… Nee, het doel is dat iedereen ziet dat jullie gek zijn op elkaar en het leven samen aan willen gaan!

Maar dat is wel heel lastig om het over te hebben op een trouwblog. Want stiekem weten we dat echt wel, en hoeven we daar niet meer over te lezen. Veel liever pinnen we er lekker op los met alle prachtige trouwinspiratie. En dat mag ook! En is superleuk en ontzettend goed! Maar sta er wel regelmatig even bij stil dat dat droomplaatje niet het doel is. Dit droomplaatje, dat is het doel:

Vergeet dus niet tussen al het pinnen en plannen door om even tijd te maken voor het allerbelangrijkste doel: je aanstaande <3.

Foto: Shutterstock