-ADVERTORIAL-

Naast een pak heeft een bruidegom natuurlijk een paar stijlvolle trouwschoenen nodig. En laten wij nou de trends voor aankomend jaar voor je hebben uitgezocht!

Toen ik zelf ging trouwen ging er een wereld voor me open. Als vrouw heb ik me vrij weinig bezig gehouden met mannenkleding, totdat mijn vent dus een trouwpak en trouwschoenen ging uitzoeken. Daar bleken allerlei (ongeschreven) regels en etiquette bij te horen! Zo konden bepaalde schoenen echt niet bij het soort pantalon dat hij had (hoe mooi ik ze ook vond), het moesten toch wel echt stijlvolle trouwschoenen worden. Voor deze blog heb ik daarom dus ook wat mannelijke expertise ingevlogen, en wel van Deherenschoenenwinkel.nl. Dit zijn volgens hen de trends voor aankomend jaar!

De klassieke trouwschoenen

Een nette, klassieke veterschoen past bij vrijwel elk maatpak. Het is dan het mooist om te kiezen voor trouwschoenen in dezelfde kleur als je pak. DE schoen voor elke bruidegom die zich een klassieke James Bond wil voelen. Sexy…

trouwschoenen-trends-voor-de-bruidegom-4

Voor 164,95 zijn deze klassieke trouwschoenen van jou.

Suède voor een herfst- of winterbruiloft

Suède is natuurlijk HET materiaal voor een herfst- of winterbruiloft (wel goed beschermen tegen het weer met een goeie spray!). Het oogt warm, maar toch ook netjes. Daarnaast is deze schoen perfect voor onder een spijkerbroek, maar zeker ook onder een maatpak. Kies dan wel voor glad suède.

trouwschoenen-trends-voor-de-bruidegom-3

Dit paar is voor jou voor 219,95.

Een mix van verschillende materialen

Zoek je een wat spannender trouwschoen? Misschien is deze trend dan wel wat voor jou! We zien verschillende mixen met leer, lak en suède. Wel allemaal van kwaliteit dus, maar net iets anders dan een schoen van een materiaal.

trouwschoenen-trends-voor-de-bruidegom-5

Voor 149,95 kan je dit paar aan je voeten schuiven.

Sportief chique

Ben jij een man die liever voor sportief dan klassiek gaat? Ook dan kun je nog steeds een geklede trouwschoen kiezen! De halfhoge veterschoen is perfect voor jou.

trouwschoenen-trends-voor-de-bruidegom-1

Deze Van Bommel schoenen kosten 259,95.

Feestelijk

Als laatst deze super feestelijke schoen! Mijn man heeft zelf ook zwarte lakleren trouwschoenen gedragen tijdens ons bruiloftsfeest. We hadden als thema ‘Great Gatsby’, en daar past dit natuurlijk perfect bij! Maar deze veterschoen is eigenlijk perfect voor elk chique feest.

trouwschoenen-trends-voor-de-bruidegom-2

Voor 229,95 zijn deze lakleren schoenen van jou.

Zat er niks bij voor je? Neem dan eens een kijkje bij de hele collectie Floris van Bommel schoenen.  Daar zit vast iets tussen!

Wat vinden jullie van deze trends?