Vorige week zei ik het eigenlijk voor de gein, maar het kan dus ECHT; trouwen in een Escape room! Dit stel verraste hun daggasten er mee…

Dit is toch te grappig voor woorden? Michael en Marloes zijn groot fan van Escape rooms, dus het leek hen een goed idee om dat op hun bruiloft te doen. “In eerste instantie hadden we het bedacht als slecht weer optie, maar toen vonden het zo’n gaaf idee dat we besloten om het ook bij mooi weer te doen”  vertelt Marloes.

Vorige week beschreef ik het in deze blog al als een optie. Maar ik had niet verwacht dat er al een stel was die dit gewoon heeft gedaan! En wat vind ik het stoer. Gewoon echt kiezen voor iets wat bij je past, en de ‘regels’ van trouwen aan je laars lappen.

Trouwen in een Escape room

Niemand wist ergens van, ze wisten wel waar ze moesten verzamelen maar het bruidspaar had niet verklapt dat de bruiloft bij Escape room ‘The Great Escape’ gevierd zou worden. Marloes: “Dit was toch een erg leuke verrassing voor de gasten.”

De schoonfamilie in de gevangeniscel

“Micheal droomde er altijd al van om zijn schoonfamilie op te sluiten” grapt Marloes. Alle daggasten werden verdeeld in groepen en in rondes onderworpen aan de spannende setting van de “Prison Cell”. De dames werd verzocht om de hoge hakken uit te trekken en de colberts van de heren werden veilig opgeborgen. Na een stevig verhoor was het aan de gasten om te laten zien wat ze waard waren.

En wat vonden die daggasten daar dan van? “Iedereen was laaiend enthousiast, zelfs dagen later vertelden mensen ons nog hoe intens ze hadden genoten van deze unieke bruiloft. Iedereen heeft wat om over na te praten en heeft elkaar ook op een hele andere manier leren kennen. De gasten werden echt even uit hun comfort zone gehaald.”

Is dat ook wat voor jullie?