Joost en Nancy hadden een ontzettend romantische bruiloft vol met vintage details. Oh, en de sweettable is letterlijk om van te kwijlen!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Omdat we van elkaar houden en we dat graag op deze manier wilden bevestigen.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
We gingen naar de hippe bruidszaak Assepoester maar omdat ik géén strapless wilde én een korte jurk was het heel moeilijk. Ik kon daar dan ook niets vinden. Heel toevallig bij een andere bruidszaak in Arnhem, De Sluier, wél geslaagd! Het is een beetje een retro jurk, over de knie met een los jasje met opstaand kraagje erop.

romantische-bruiloft-vintage-2 dsc_1123dsc_3997-2 dsc_1205 romantische-bruiloft-vintage-4 dsc_4156

Hoe zag jullie dag er uit?
Ik (de bruid) ben door de bruidegom opgehaald bij mijn broer thuis en daarna zijn we foto’s gaan maken in het Arboretum, een hele mooie tuin in Rotterdam. Daarna hebben we alles op één locatie gedaan, aan het water in Bleiswijk. Ceremonie, taart, diner en feest.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
Eigenlijk hebben we niet echt ergens op bezuinigd, hoewel ik wel een beginnende styliste had gekozen. Dat was achteraf het enige dat niet helemaal goed ging. Gelukkig hebben we daar zelf niet veel last van gehad en de aankleding was toch erg mooi, hoewel niet helemaal hoe ik het had gewild.

dsc_4362 dsc_1250 dsc_1269 romantische-bruiloft-vintage-3 dsc_4490-2 dsc_1305 dsc_1499 dsc_1565 dsc_1637 romantische-bruiloft-vintage-1 dsc_4549

Waar komt de versiering en aankleding voor jullie bruiloft vandaan?
Ik heb zelf verzonnen hoe ik het precies wilde hebben en ook duidelijke instructies gegeven aan de styliste. Daarnaast de jute tafellopers en bestekzakjes zelf gekocht bij weddingdeco.nl.

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
De bruidsbeurs Engaged is niet zo’n standaard bruidsbeurs met leuke stands. Daar hebben we veel aan gehad! En wij hadden een Photobooth tijdens het feest, dat was een groot succes. Wat eigenlijk iedereen ook erg leuk vond is dat wij geen traditionele openingsdans deden maar het nummer “You’re the one that I want” met bijpassende kleding! Dat was wel de verrassing van de avond.

dsc_4533-2 dsc_4831 romantische-bruiloft-vintage-5 dsc_4832 dsc_4708 dsc_1870 dsc_1879

Leveranciers:
Fotograaf: Lievelingsleverancier Sanne Poppijus
Decoratie: veel gekocht bij Lievelingsleverancier Weddingdeco.nl
Locatie: Retraiterie Rottemeren in Bleiswijk
Cateraar: Maesstede Catering
Taart: vriendin Stephanie Roelink
Auto: huureenoldtimer.nl
Photobooth: Jolly Photobooth
Trouwjurk: De Sluier in Arnhem
Trouwpak: Hemsted in Amsterdam
Bloemen: MK Floral Design