Onze obsessie voor schoenen begon al bij de glazen muiltjes van Assepoester. Tegenwoordig heeft onze obsessie zich verplaatst naar mooie trouwschoenen. Wij zijn van mening dat kleren de man maken, maar schoenen de bruid. Elke week vind je hier één van onze favorieten.

Trouwschoenen zijn vaak van die simpele, witte pumps. Bij Girls of honour begrijpen we dat eigenlijk niet zo goed. Je bruiloft is wat ons betreft het moment om eens flink te spenden aan een mooi paar schoenen. En nee, dan hebben we het niet over wit, maar over knalrode pumps, of mooie bruine boots. Doe eens gek! Je trouwjurk zul je sowieso niet nog een keer aantrekken, maar koop je een mooi paar schoenen voor je bruiloft, dan kun je daar de rest van je leven nog profijt van hebben. En hoe leuk is het dat je dan elke keer weer even kunt terugdenken aan je bruiloft?!

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zelf loop ik niet dagelijks op hakken. Als ik dat dan wel doe, wil ik graag dat ze nog enigszins comfortabel zitten (in hoeverre dat kan met hakken). Deze pumps zijn wat mij betreft een goed voorbeeld van fijne hakken. Door de wat dikkere hak loop je al makkelijk, maar het bandje om je enkel maakt deze schoenen ideaal. Hoe vaak ik wel niet uit een pump ben gestapt… (te vaak om te tellen). Met een enkelbandje kan dat gewoonweg niet. Wel zo prettig op je trouwdag, want je bent toch ook steeds al bezig met hoe je jurk zit! Alle beetjes helpen om je dag zo comfortabel mogelijk te maken. Maar dan wel op een paar mooie hakken!

Helaas zijn deze schoenen niet meer te koop. Voor meer schoenen inspiratie kijk je op girlsofhonour.nl/trouwschoenen/

Schermafbeelding 2014-10-23 om 10.36.37

Coverfoto: La Scarpa