Real weddings & Styled shoots

Ben je net getrouwd? Of ben je een fotograaf, weddingplanner of stylist? En heb je een ontzettend toffe bruiloft gehad? Dan willen we daar natuurlijk graag nieuwe bruidsparen mee inspireren. Als je het leuk vindt dat jouw bruiloft op onze site komt te staan kun je hem bij ons aanleveren.

Wat zoeken we in een real wedding?

Onze lezers zijn gek op creatieve en originele plaatjes. Voor een real wedding zoeken we dus ook dat soort bruiloften. Dit kan zijn dat je een hele bijzondere locatie had, of een jurk die net even anders is. In ieder geval zijn we op zoek naar mooie detailfoto’s van de bijzondere dingen op de bruiloft.

Wat eigenlijk net zo belangrijk is, is de kwaliteit en de sfeer van de foto’s. Bij Girls of honour streven we altijd naar een hoge kwaliteit, en dat is dus ook een eis die we aan real weddings stellen.

 

Hoe kan ik een real wedding aanleveren?

Denk je dat jouw bruiloft bij onze website past? Dan kun je een e-mail sturen naar de redactie. Vermeld daarin de volgende dingen:

  • Waarom je denkt dat deze real wedding bij Girls of honour past
  • Of fotograaf en bruidspaar akkoord gaan met het plaatsen van de bruiloft (en een interview met het bruidspaar, zonder interview plaatsen we geen foto’s)
  • Een selectie foto’s van de bruiloft (mag ook in een blogpost) met een breedte van 1500px
  • Is de real wedding al ergens gepubliceerd? (We werken met exclusiviteit)

Aan de hand hiervan bepalen wij of we de bruiloft op Girlsofhonour.nl willen plaatsen, hierover krijg je zo snel mogelijk bericht! Gaan we akkoord? Dan vertellen we je uiteraard precies hoe het proces dan verder gaat :).

Styled wedding shoots

Een mooi gestylde shoot, boordevol inspiratie voor een betoverende bruiloft vinden we heerlijk om bij weg te dromen. Die geven we dus graag een plekje op onze site. Maar we zitten in de luxe-positie dat we heel regelmatig mooie styled shoots aangeboden krijgen. We zijn dus kieskeurig in welke shoots we op de site plaatsen.

Daarin kijken we o.a. naar verschillende dingen:

  1. Kwaliteit van de foto’s en styling;
  2. De styling moet origineel zijn en inspiratie op verschillende vlakken bieden aan aanstaande bruidsparen;
  3. Een styled shoot met een duidelijk seizoensthema plaatsen we alleen voorafgaand, of aan het begin van het betreffende seizoen;
  4. Modellen hoeven bij ons niet perfect te zijn, want dat zijn wij ook niet. Onze doelgroep (aanstaande bruiden van 25 tot 35 jaar) moet zich kunnen identificeren met het gemaakte plaatje.
  5. Is de styled shoot al ergens gepubliceerd? (We werken met exclusiviteit.)

Uiteraard kunnen we voordat de shoot gefotografeerd is, niet garanderen of de shoot geplaatst kan worden. Daarvoor willen we heel graag eerst de foto’s zien.

Ook de styled shoot mag je aanleveren bij de redactie.

We kijken uit naar jullie mooie foto’s!

Foto’s: Unsplash / Jose Alfredo Lerma Contreras