Trouwen in Zuid Frankrijk omdat het daar zonnig is, en vervolgens alles een dag eerder plannen vanwege regen… Het kon gewoon bij de bruiloft van Nikki en Wilfred!

Waarom hebben jullie besloten om te trouwen?
Wij hebben besloten te trouwen omdat we zo gelukkig zijn met elkaar en dit is hoe wij onze liefde wilden bezegelen en ook om op deze manier onze commitment aan elkaar te geven.

Hoe heb je je trouwjurk gevonden? Welke jurk is het?
Ik ben een naar twee of drie winkels gegaan om een aantal jurken te passen. Ik had al wel een duidelijk idee voor ogen (wat heel handig is want er is ZOOOOO veel keus) dus toen ik hem aanhad was het meteen duidelijk dat dat hem zou worden. Mijn zusje bevestigde dat ook.

Wat was je favoriete onderdeel van de bruiloft?
Mijn favoriete onderdeel was met kop en schouders de trouwceremonie. Zo mooi en ontroerend maar ook grappig. Alles was leuk maar dat was gewoon zo bijzonder. 

Ben je ergens heel zenuwachtig over geweest? En viel dat uiteindelijk mee of tegen?
Ik was mega zenuwachtig over het weer van tevoren. Dat is echt het enige waar ik me druk over maakte en uiteindelijk leek het ook zo erg te worden dat we de hele bruiloft een dag naar voren moesten plaatsten. Het was ook niet haalbaar achteraf gezien om het die dag te doen omdat het de hele dag lang regende en zo’n 10 graden kouder was dan alle andere dagen die week. Hoe we dat uiteindelijk voor elkaar hebben gekregen? Wil je niet weten… STRESS! Maar het is gelukt met behulp van onze geweldige ceremoniemeesters! Alle gasten hebben ook meegeholpen om ons de mooiste dag van onze leven te geven. Bijzonder!

Wat vond je van het plannen van een bruiloft?
Het plannen van de bruiloft viel me eigenlijk wel mee. Het was vooral de voorbereidingen en alles inkopen en klaarmaken de weken daarvoor wat wat stressvoller was. Maar dat weet je ook van tevoren dus had ik er wel op gerekend.

Waar hebben jullie op bezuinigd?
We hebben heel erg veel zelf gedaan. Ik heb de meeste decoratie zelf geknutseld. De hapjes voor het feest heb ik zelf gemaakt. De bruidstaart (die mislukt was in verband met de verschuiving van de datum, aaaah!). We hebben mooie titanium ringen gekocht die vele malen goedkoper zijn maar net zo sterk. Ik heb zelf mijn make-up gedaan en mijn zusje heeft alle haren gedaan van het bridal team. Ik heb mijn sluier zelf gemaakt. We hebben de ceremonie en het feest op dezelfde locatie gedaan omdat dat gewoon bij de villa waar we verbleven kon. Ga zo maar door…

En waarop juist niet?
We hebben niet bezuinigd op mijn jurk, al zou ik dat terugkijkend toch anders hebben gedaan. Dikke doekoes is niet altijd per se dat je dan een mooiere jurk hebt. Ik vond het wel echt prachtig maar weet niet of dat helemaal in verhouding stond met de prijs. We hebben niet bezuinigd op de band en dat was echt de moeite waard. Locatie hebben we ook niet op bezuinigd, maar we hebben wel de mooiste plek gekozen die we voor dat geld hadden kunnen krijgen! Echt bizar mooie locatie!

Heb je nog een gouden tip voor aanstaande bruiden?
Ga in het buitenland trouwen! Het is echt niet een grotere onderneming per se en kost ook niet per se meer geld.

Lijstje van vendors:
Locatie: Le Mas Des Cinq Fontaines, Cotê D’azur, Zuid-Frankrijk
Merk bruidsjurk: Karen Willis Holmes
Merk schoenen Will: Rehab
Fotograaf: Angela Bloemsaat
Haarstyliste: Djess Horner