Ben jij de standaard liedjes voor een bruiloft een beetje zat? Lucky you! Want ik heb de nieuwste muziek verzameld die perfect bij een bruiloft past.

Want ja, ook ik heb ‘all of me’ van John Legend nu wel gehoord… Hoog tijd dus voor wat nieuwe liefdesliedjes!

Clean Bandit & Zara Larsson – Symphony

Dit nummer kwam ik laatst tegen op Youtube en ik heb hem meteen opgeslagen! Hij is heerlijk vrolijk, en de tekst is romantisch: ‘I just wanna be part of your symphony. Will you hold me tight and not let go?’. Perfect voor een openingsdans!

Bruno Mars – That’s what I like

Zijn jullie weg van sexy muziek? (Voor mij is dit echt guilty pleasure, haha!) Dit nummer van Bruno Mars zie ik echt wel als een hitje voor een sexy openingsdans. Hij zingt ‘Anything you want, Just to put a smile on you, You deserve it baby, you deserve it all, And I’m gonna give it to you’. Oja, en die moves van Bruno zijn ook niet vervelend om naar te kijken ;)

Lana del Rey – Love

De titel is heel zoet, en dit liedje ook. Al is hij juist ook weer niet TE zoet. Snap je em nog? Ik vind dit een heerlijk nummer, en vooral van de tekst ‘It don’t matter because it’s enough, To be young and in love’, word ik helemaal blij!

Lea Michele – Love is alive

ZO. Deze komt wel even binnen hoor! Als je dit nummer draait bij jullie ceremonie, ik geloof niet dat iemand het dan droog kan houden… Zo puur, zo mooi.

It warms the rising sun
It kisses everyone
It doesn’t remember the hate of yesterday

Oh, can’t you hear it in my voice?
Oh, can’t you see it in my eyes?
Love,
Love is alive
In me…

Ellie Goulding – Still falling for you

Niet helemaal een nieuw nummer, maar nog wel nieuw genoeg om deze lijst te halen (ik maak de regels natuurlijk, haha). Dit nummer komt uit de laatste Bridget Jones film, en ik vind hem echt zo lief! ‘We’ve had our share of mistakes. But all your flaws and scars are mine. Still falling for you’, als dat geen liefde is!

Lady Gaga – The Cure

‘So baby tell me yes
And I will give you everything
I will be right by your side’

Als dat geen tof liedje voor je bruiloft is…

Wat vind jij van deze liedjes die je op je bruiloft kunt gebruiken?

Coverfoto: Unsplash / Juja Han