Het is een fantastische en onmisbare inspiratiebron voor jullie trouwdag; Pinterest. Tafelindeling, bloemen, bruidskapsel en jurk, werkelijk al je wensen staan gewoon op deze verzamelplaats. Perfect weergegeven op een prachtige foto. Wat wil je nog meer? Toch is er ook een minpunt van Pinterest.

Er schuilt namelijk wel een piepklein addertje onder het gras. De plaatjes op Pinterest zijn zo leuk, dat je geneigd bent het complete plaatje te kopiëren.

En dat zou jammer zijn, want jij en je lief zijn uniek. Jullie trouwdag verdient het ook om uniek te zijn. En niet te vergeten: jullie bruiloft duurt nog even en ondertussen kopiëren andere stellen die plaatjes ook op hun trouwdag. Niets vernieuwends meer aan, tegen de tijd dat jullie trouwen.

Je vriendinnen op Pinterest

En dan hebben we nog je vriendinnen, die hebben ook Pinterest! De kans bestaat dat er dan op jouw bruiloft wordt geroepen; “O, wat leuk! Dit zag ik ook op Pinterest!” Dat wil je niet. Je wilt dat de gasten verrast zijn en zich bijzonder voelen omdat ze bij dit mooie feest mogen zijn.

Reden genoeg dus om vooral niet klakkeloos te kopiëren van Pinterest. Maar wat dan wel?
Probeer Pinterest te gebruiken, waarvoor het bedoeld is. Als inspiratiebron. Droom weg bij een plaatje en maak er je eigen plan bij. Dus gewoon de natuur in, thee drinken met vriendinnen en kletsen over je trouwdag. Want werkelijk waar, de echt vernieuwende ideeën zitten allang in je hoofd!

Geheim…

En wat dan te doen met die plaatjes, waarbij je maar één ding kunt denken: hebben, hebben, hebben. Die plaatjes die je gewoon moet kopiëren, omdat ze zo perfect zijn en ervoor zorgen dat een unieke dag je helemaal niets meer kan schelen? Daarvoor maak je een verborgen bord aan. Altijd. Hierin zet je de ideeën die je echt wilt gebruiken. Zo blijven alle mooie details, waar je zoveel werk van hebt gemaakt nog even een geheim. En creëer je alsnog een gigantisch wauw-effect op jullie trouwdag!

Bron coverfoto: Eddie Judd