Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Travelling Wedding Planner

Wij zijn The Travelling Wedding Planner en wij creëren en vieren jullie prachtig gestylde georganiseerde chaos. Chaos? Ja, chaos!

Waar chaos bij ons staat voor een ongedwongen sfeer, samenzijn, onbezorgd genieten en warme & oprechte gezelligheid, wat er ook nog eens prachtig uitziet. En dát dan door ons georganiseerd.

Met humor & liefde, waar niks moet en alles mag, waar de mogelijkheden oneindig zijn maar waar we jullie wel met beide benen op de grond houden. Want niet alles is perfect, gelukkig komen wij met onze planning heel dicht in de buurt.

Nina & Susanna hebben The Travelling Wedding Planner in 2018 opgericht nadat zij verliefd zijn geworden op het plannen van bruiloften en het reizen toen zij voor het eerst begonnen met werken als wedding & event planner op het eiland Ibiza.

Sinds 2022 is het niet meer alleen “Nien & Suus”, maar zijn we een TEAM! En hier zijn we zo trots op. We werken samen met ervaren event en wedding planners en hebben elk seizoen een aantal stagiaires die ons bijstaan bij de organisatie van alle weddings.

Onze werkwijze?

Tijdens een eerste afspraak willen wij jullie graag beter leren kennen en andersom. Wij geloven dat het koppel en de wedding planners een match op zichzelf horen te zijn; niet elke wedding planner past bij jullie en (alhoewel we dat graag zouden willen) niet elk koppel past bij ons. We beantwoorden al jullie vragen en gaan dieper in op wat wij voor jullie kunnen betekenen. Ook creëren we de eerste opzet van jullie bruiloft en bespreken jullie ideeën en wensen.

Kunnen jullie je herkennen in een prachtig gestylde georganiseerde chaos? Bel of mail ons voor meer informatie en om een vrijblijvende afspraak te maken!

Foto’s: Wynona Elise en Tali Photography

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?