Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Travelling Weddingplanner

Wij zijn Nina & Susanna.

Wij creëren en vieren jullie prachtig gestylde georganiseerde chaos. Chaos? Ja, chaos!

Waar chaos bij ons staat voor een ongedwongen sfeer, samenzijn, onbezorgd genieten en warme & oprechte gezelligheid, wat er ook nog eens prachtig uitziet. En dát dan door ons georganiseerd.

Met humor & liefde, waar niks moet en alles mag, waar de mogelijkheden oneindig zijn maar waar we jullie wel met beide benen op de grond houden. Want niet alles is perfect, gelukkig komen wij met onze planning heel dicht in de buurt.

Als “The Travelling Wedding Planner” is het onze missie is om de liefde te vieren op zoveel mogelijk plekken ter wereld. Onze basis is ons woonboot kantoortje in Amsterdam, maar net zo lief vertoeven wij een maand of twee in het buitenland om daar te werken en bruiloften te plannen. Rondreizend op zoek naar de meest prachtige plekken, fijne leveranciers en magische ervaringen. Die wij dan weer met jullie delen.

We bieden verschillende soorten weddingplan & styling opties aan binnen elk budget. Ook zijn wij erg fan van onze “Liefdesfeesten”, een alternatief om een ode te geven aan jullie liefde zonder officieel te trouwen.

Kunnen jullie je herkennen in een prachtig gestylde georganiseerde chaos? Bel/App of mail ons voor meer informatie en om een vrijblijvende afspraak te maken!

Foto’s: Stevie Peerenboom

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?