Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

The Arts of Weddings and Events

The Arts of Weddings and Events, dat ben ik: Kim Arts. Mijn bedrijf wordt ook wel The Arts of WE genoemd, omdat ik samen met jullie als bruidspaar toeleef naar jullie mooiste dag. Samen creëren we een unieke bruiloft, echt een dag die bij jullie past. Het begint natuurlijk allemaal met een kennismaking, het liefst onder het genot van een lekkere koffie of misschien zelfs een wijntje of biertje. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en wil jullie graag leren kennen. En ook voor jullie is het belangrijk om te weten wie ik ben! We zullen elkaar immers de komende tijd tot en met jullie bruiloft veel spreken. Ik kan jullie alvast verklappen dat ik jullie beste vriendin ga zijn  .

Met veel gezelligheid, humor en natuurlijk ordelijkheid neem ik jullie als weddingplanner stap voor stap mee in de organisatie van jullie perfecte bruiloft. Alles kan en niets is te gek! Een uniek concept bedenken en daar de beste leveranciers bij zoeken, dat is waar ik goed in ben. Met mijn grote netwerk kan ik voor ieder budget de beste leveranciers vinden. Ontzorgen, dat is waar ik voor sta. Als weddingplanner neem ik alle stress uit handen en zorg ik er voor dat jullie kunnen genieten van alle voorbereidingen. Zo maken we niet alleen van de bruiloft een groot feest, maar ook van de tijd daarvoor.

Vinden jullie het, net als ik, ontzettend leuk om zelf jullie bruiloft te plannen? Dat snap ik helemaal! Geniet van alle voorbereidingen en maak er op die manier echt jullie dag van. Willen jullie op de grote dag zelf wel volledig ontzorgd worden en er van op aan kunnen dat alles goed geregeld is? En wensen jullie dit ook voor jullie vrienden en familie? Dan kan ik jullie daarbij helpen, namelijk als ceremoniemeester. Daarnaast kun je bij mij terecht voor een adviesgesprek. Laten we snel kennismaken om te kijken waarmee ik jullie het beste van dienst kan zijn.

Met mijn motto ‘Let’s celebrate! Life and love’ heb ik het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om het leven en de liefde te vieren. Zullen we ook jullie liefde gaan vieren?

Foto’s: Pleuni van der Pas Photography, Inge Pieck Fotografie, Denise van Duren Fotografie en Demi’s Design
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?