Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Not Just Another Wedding Company

Met mijn bedrijf Not Just Another Wedding Company help ik jullie bij het organiseren van een onvergetelijke trouwdag. Dit kan zijn als weddingplanner maar ook als ceremoniemeester. Ik ontzorg: maak een duidelijke planning, bewaak het budget voor jullie, hou de RSVP bij en breng jullie op de hoogte van de laatste trends in de trouwbranche. ⁠Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor eigen invulling!

Aandacht en creativiteit staan bij mij hoog op de prioriteitenlijst. Niet voor niets werkte ik voorheen in de creatieve wereld. Ik ben gespecialiseerd in industriële trouwerijen op bijzondere locaties zoals een oude fabriekshal of verlaten kathedraal. De sfeer en aankleding van de bruiloften zijn hierop aangepast: denk aan wilde boeketten, brick walls en gouden lampionnen.

Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag wat jullie wensen en dromen zijn voor de grote dag. Niks is te gek, denk out of the box.

Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Op jullie trouwdag ben ik aanwezig om alles in goede banen te leiden. Heldere communicatie is voor een goed verloop van de dag ontzettend belangrijk. Ik zal dan ook het aanspreekpunt zijn voor jullie, jullie gasten en alle leveranciers. Zo kunnen jullie met vrienden en familie genieten van jullie grote dag.

Willen jullie een goed georganiseerde en onbezorgde bruiloft en de weken voorafgaand stressvrij beleven? Neem dan contact met mij op. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

“Meegezogen worden in een grote bubbel liefde. En een bruidspaar zien stralen omdat hun dag, na weken hard werken, nog mooier is dan ze hadden durven hopen. Dat is waar ik zo gelukkig van wordt in mijn werk als weddingplanner.”

Liefs, Daphne

Foto’s: Aukje Simone van Upstream Photography en Bas Driessen Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?