Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Not Just Another Wedding Company

Ik ben Daphne, het creatieve brein achter Not Just Another Wedding Company. Of je nu op zoek bent naar een enthousiaste weddingplanner of een toegewijde ceremoniemeester, ik sta paraat om jullie dromen werkelijkheid te laten worden. Mijn eigen bruiloft heeft mij geïnspireerd om mijn passie te volgen.

Mijn specialiteit ligt in het organiseren van bruiloften op unieke, industriële locaties met een stoere uitstraling en een bijzondere sfeer. Wat mij als weddingplanner onderscheidt, is dat ik jullie in staat stel om zonder stress jullie bruiloft te plannen. Jullie kunnen volop genieten van de voorbereidingen, gebruik maken van mijn uitgebreide netwerk en samen creëren wij jullie onvergetelijke bruiloft die aan al jullie wensen voldoet.

Tijdens een kennismakingsgesprek wil ik alles van jullie weten en jullie leren kennen. Ik hoor graag wat jullie wensen en dromen zijn voor de grote dag. Niks is te gek, denk out of the box. Belangrijk vind ik dat er van beide kanten een klik is. Een trouwdag is een persoonlijk en intiem feest. Jullie moeten een goed gevoel bij mij hebben als weddingplanner en andersom net zo.

Als jullie, net als ik, niet van standaard tradities houden en een tikkie eigenwijs zijn, zijn wij een perfecte match! Als weddingplanner of ceremoniemeester maak ik jullie dag onvergetelijk. Let’s meet!

Liefs, Daphne

Foto’s: Sanne Russcher Photography, De Bruiloftfotograaf, Nolla Photography en Meral Soydas Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?