Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Myrthe Regelt Het

Hi, ik ben Myrthe van Myrthe Regelt Het, en wij regelen het!
We werken als weddingplanner en verzorgen hierbij graag het complete plaatje, inclusief het concept, extra belevingen en unieke styling. We kunnen ook los als stylistes geboekt worden. Dit wordt vaak gecombineerd met Ceremoniemeester voor 1 dag, ook een mooie combinatie, waarin alle plannen tot een geheel komen.

Het is enorm goed om te merken dat ons organisatie talent jullie rust geeft. Voor welk pakket er ook gekozen wordt, het gaat er ons om dat jullie een leuke en stress vrije periode hebben. Want het moet wel leuk blijven! Dat is ons motto, en dat is het ook altijd. Geen stress, wel heel veel hulp en originele ideeen om jullie dag of weekend echt van jullie te maken. Tradities die bij jullie passen; versterken we! Tradities die niet bij jullie passen; ik help graag met het bedenken van een bij jullie passend alternatief.

We kregen vaak als feedback, dat we ‘inderdaad ALLES regelden’ en hoe gerust ze de hele periode waren. Dat we met zoveel originele ideeen kwamen en dat de styling alle verwachtingen overtrof. En dat is precies waar wij zo hard voor werken!

Ik stuur jullie graag vrijblijvend onze brochure met prijsindicaties en hoop natuurlijk snel kennis te maken om samen fantastische plannen te smeden!

Foto’s: Liselore Stap, Wianda Bongen en Colette van Aggelen
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?