Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Dana Kiks Weddings & Events

De liefde vieren is één van de mooiste dingen dat er is, en dat moet natuurlijk helemaal zonder zorgen gaan! Als weddingplanner en stylist help ik jullie met het creëren van jullie mooiste dag, waarbij jullie alleen maar bezig zijn met de leuke dingen! Samen gaan wij op zoek naar wat jullie willen en zetten we deze ideeën en dromen om naar werkelijkheid. Want, trouwen doe je maar één keer en dat moet helemaal fantastisch zijn!

Als weddingplanner help ik jullie met het organiseren van de gehele bruiloft. Zo ben ik betrokken bij alle stappen, eventueel zelfs vanaf het vinden van jullie droomlocatie. Jullie blijven altijd volledig betrokken bij de planning en alle keuzes worden in overleg met jullie gemaakt. De leuke dingen zoals de jurk passen en taart proeven, dat doen jullie natuurlijk heerlijk zelf. De wat minder leuke dingen zoals het controleren van contracten met leveranciers en het bijhouden van het financiële overzicht, dat pak ik voor jullie op! Als weddingplanner ben ik ook op de dag zelf aanwezig als professioneel ceremoniemeester om alles soepel te laten verlopen. Dit laatste kan ook als aparte dienst worden geboekt, net als het stylen van de locatie in thema en kleuren naar wens. Zo maken we jullie dag nóg specialer dan dat die al is!

Wat ik vaak terugkrijg van bruidsparen is dat zij zich altijd gerustgesteld voelen tijdens de voorbereidingen. Ze weten zeker dat overal aan is gedacht en het duidelijke overzicht met wanneer we wat gaan doen geeft structuur gedurende het hele traject, waarbij ik leuke ideeën en tips geef waar ze normaal niet aan zouden denken. Ook vinden ze het super fijn dat ze op de dag zelf alleen maar hoeven te genieten en ze ook gasten niet hoeven op te zadelen met de verantwoordelijkheid van ceremoniemeester. Dat maakt het plannen én de dag zelf veel relaxter en leuker!

Hoe nu verder? Wat ik heel belangrijk vind is een persoonlijke klik, daarom plan ik altijd een persoonlijke kennismaking in om meer te vertellen over wat ik kan betekenen en natuurlijk ben ik heel benieuwd naar jullie plannen en ideeën! Zie ik jullie snel? Liefs, Dana

Foto’s: Svenja Petersen Photography, Elke Smit Photography en Jills Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?