Trouwen op jullie manier, zonder ‘hoe het hoort’ of andere verwachtingen… BRUIST helpt jullie graag als weddingplanner bij het realiseren hiervan. Ik denk met jullie mee over de planning, leveranciers en ondersteun jullie als ceremoniemeester. Samen werken we aan júllie unieke bruiloft. Een bruiloft waar creativiteit en beleving centraal staan. Klinkt dit als jullie bruiloft? Dan zijn wij een match.

Mijn bruidsparen geven aan door mijn hulp te hebben kunnen genieten van een onbezorgde dag en voorbereiding. Ook hebben zij veel gehad aan mijn ervaring en tips, die ik ook graag met jullie deel.

Trouwplannen in Zeeland?

BRUIST is gespecialiseerd in het organiseren van (destination) bruiloften in Zeeland. Woon jij in Zeeland, heb je er mooie herinneringen aan of wil je er een onvergetelijke herinnering maken? Dan ben je bij BRUIST aan het juiste adres. Een strand bruiloft, trouwen in een mooie oude schuur, een festival bruiloft (incl. overnachten) of een heel weekend een B&B afhuren en hier de liefde vieren met familie/vrienden, het kan allemaal. BRUIST heeft een breed netwerk in deze schitterende provincie en BRUIST kan jullie helpen in de zoektocht van de perfecte locatie en leveranciers.

Let’s meet! X

Vier de liefde met BRUIST
Foto’s: Kreativ Wedding en Joran Looij Fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Net als Marjolein ben ik gek op Zeeland, ik snap dus ook heel goed dat ze daar droombruiloften organiseert! Wil je trouwen op het strand? Dan moet je sowieso bij BRUIST zijn!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden