Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Big Days by Nikki & Trouwen Italië

Bij Big Days by Nikki gaan we voor bruiloften vol geluk, een echte feel good sfeer, magische momenten en een unieke aanpak. Wij hebben oog voor detail voor jullie Big Day. Ik ben Nikki van Valderen, gediplomeerd weddingplanner en de drijvende kracht achter Big Days by Nikki. Wij zijn in te schakelen voor weddingplanning, ceremoniemeesterschap en styling in Nederland en Italie.

Wij geloven echt dat niet alleen jullie bruiloft een onvergetelijk feest moet zijn, ook de aanloop daarnaartoe. Het feest moet beginnen vanaf het moment dat jullie beginnen met het plannen van jullie huwelijk. Dat is ook de insteek van onze samenwerking. Of jullie nu trouwen in het buitenland of in jullie achtertuin, je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Als weddingplanner, maar bovenal als hopeloos romanticus wil ik dat jullie je juist op die dag meer jezelf voelen dan ooit. Ik ben een en al oor (en ja, ook glimlach) voor jullie wensen. En als ervaren eventplanner hou ik ook nog eens de kwaliteit, gezelligheid en jullie budget in gedachten.

En dat jullie je zo op je gemak voelen dat jullie na de bruiloft bijna met een traan afscheid van Big Days nemen. Ik wil jullie een fantastische dag bezorgen. Jullie gasten een traantje zien wegpinken, na een emotionele speech of een oprechte schaterlach. Jullie zien genieten, van elkaar, de taart, de champagne en van de slechte speeches van je beste vrienden.

Dit alles zonder stress of knikkende knieën. Bewaar die maar voor je aanstaande – ik regel de rest.

“The party of a lifetime for seriously awesome couples”

Foto’s: Angela Bloemsaat, Odiza Fotografie en Hylke Greidanus
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?