Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Vos belevingen – videograaf

Na dik 7 jaar als trouwvideograaf de meest dierbare momenten te mogen vastleggen weet ik als geen ander: Het zijn díe dingen die je niet van te voren kan plannen die ervoor zorgen dat jullie trouwvideo zo heerlijk is om naar te kijken. Díe momenten waar je later om kan lachen, een traantje laat of vol trots naar kijkt. Natuurlijk zitten ook jullie firstlook, ja-woord e.d. er natuurlijk in, maar juist die momenten die “eventjes” snel gebeuren, maken het zo geniaal. Én ongetwijfeld zie je zelfs dingen die je op de dag zelf niet zijn opgevallen; Ik hoor het elke keer weer van bruidsparen dat ze momenten in hun video terug zien die ze of helemaal niet door gehad hebben op hun bruiloft of alweer vergeten waren. Hoe fijn is het om een video te hebben?

Wist je dat je niet alleen jullie video op USB-stick ontvangt, maar ook in een tof VIDEOBOEK? Je tovert gewoon ‘hoppa!’ zo dit toffe videoboek uit je tas. Mensen zullen eerst denken dat je met een fotoalbum aankomt, maar als ze hem openen, dan speelt jullie eigen trouwvideo af! Echt hoor, dit wil je niet missen.

Mijn werkwijze op de dag zelf: ik ben op de achtergrond te vinden, maar toch ben ik stiekem overal. Ik regisseer niets, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie moment onderbreek.

Het is jullie dag, het draait om wat pas bij jullie. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en wat voor jullie belangrijk is om terug te beleven, zo kan ik ook aanvoelen of ik dan écht de juiste videograaf kan zijn voor jullie. En wanneer we beide dan ook die welbekende “Klik” voelen, dan leg ik wellicht jullie fantastische bruiloft vast!

Liefs, Carola Vos

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?