Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Lanook Studio

Hi Bruidspaar!

Leuk dat jullie even een kijkje bij mij komen nemen! Ik ben Romy, een bruiloft videograaf + fotograaf met passie voor romantische beelden en verhalen. Ik heb een zwak voor helikopters (met name de Chinook), chocola & sushi en geloftes die uit het hart komen.

Als videograaf ben ik altijd op zoek naar de diepere lagen van een verhaal. Naar het ‘Waarom’ de ‘Achtergrond’ en naar ‘Het verhaal’ dat een ieder bij zich draagt. Daarmee vang ik de liefde & emoties tijdens bruiloften.

Ik ben er vanaf het aankleden tot en met het avondfeest (of dinner) en door deze manier van werken kan ik de films een verhaal meegeven, jullie verhaal. Dat maakt dat elke trouwfilm van mijn hand uniek is en voor de volle 100% bij jullie past.

Dit is een van de redenen waarom ik nog steeds berichtjes krijg van getrouwde stellen dat ze jaren na hun bruiloft nog steeds met veel plezier hun film terug kijken. Dat ze blij zijn met de bewegende beelden, en nog belangrijker, de geluiden die er op die dag waren. Het is ontzettend waardevol om de geloftes, en speeches van dierbaren terug te kunnen horen, en de grappige momenten bewegend terug te kunnen zien.

‘Wat ik persoonlijk erg prettig vond is dat Romy een warme sfeer met haar meebrengt. Hierdoor voel je je snel op je gemak en op een gegeven moment vergeet je dat zij de videograaf is. Wij hebben dankzij Romy een prachtige herinnering overgehouden aan onze trouwdag. Een trouwfilm die alle verwachtingen heeft overtroffen.’

Bruidsparen ervaren mij als spontaan, gezellig, laagdrempelig en meedenkend. Dat maakt dat bruidsparen voor de camera snel kunnen ontspannen en zichzelf zijn. Ben je benieuwd of jullie ook die klik met mij voelen? Neem dan contact met mij op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Het lijkt mij enorm leuk om in jullie verhaal te duiken en dat te gaan verpakken in een cinematische film.

Liefs Romy

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?