Maja is sieraden ontwerper en goudsmid. Op ambachtelijke wijze maakt ze in haar Utrechtse atelier sieraden waar mensen een leven lang plezier van hebben. Maja’s sieraden zijn tijdloos en elegant.

Maja: “Naast klassieke trouwringen, ontwerp ik graag ringen met een bijzondere uitstraling, bijvoorbeeld ruw & stoer. De ruwheid en structuur zal door de jaren heen langzaam zachter worden. Dit is iets wat ik bijzonder vind aan trouwringen: omdat ze lang gedragen worden transformeren ze met de dragers mee. De natuur is in al haar verscheidenheid een bron van inspiratie voor me: we zijn met elkaar verbonden en ieders verhaal is uniek.

Spreekt de organische stijl van mijn ontwerpen jullie aan? Ik ontvang jullie graag in mijn atelier om jullie persoonlijke wensen te bespreken. Heb je thuis oude sieraden? Neem ze mee! Als jullie willen zullen we het kostbare materiaal hergebruiken. Ik zal de door jullie gekozen ringen een uniek karakter geven dat past bij jullie verhaal. Tot gauw!”

Maak een afspraak >>

 

Foto’s: Yara Brouwer, Maja Lava en Karen Zuo

Wat vindt Marit ervan:

Maja’s prachtige ontwerpen vielen me op toen ik haar trouwringen meerdere keren voorbij zag komen bij bruidsparen. Haar stijl past perfect bij Girls of honour, dus ik ben fan! Neem snel contact met haar op om jullie wensen te bespreken.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden