Atelier LUZ

Ik ben Marike Hauser en ontwerp en vervaardig mijn sieradencollecties onder de naam LUZ. Het Amsterdamse atelier dat staat voor mooi design, kwaliteit en duurzaamheid. Sieraden maken is mijn passie en een van mijn favoriete sieraden om te maken zijn trouwringen. Ik heb altijd erg veel plezier in het contact met klant. Hoe maak je jouw ring uniek en persoonlijk en toch ook tijdloos. De weg naar de perfecte ring is altijd een leuke ontdekkingstocht!

In mijn atelier heb ik een mooie en diverse collectie trouwringen die als inspiratie kan dienen voor het vinden van jullie perfecte ringen. Vooral bij het maken van trouwringen vind ik de de emotionele waarde die in de ringen gaat zitten bijzonder. Door fairtrade goud te gebruiken worden de ringen nog waardevoller. Over het hele traject; van het winnen van het goud in de goudmijn tot het dragen van de ring, is er aandacht, eerlijkheid en liefde in de ring gestopt.

Naast nieuwe trouwringen kun je ook altijd bij mij terecht om oud goud te verwerken in een trouwring, verlovingsring of heel veel andere mooie sieraden.

Foto’s: Atelier LUZ

 

Wat vindt Marit ervan:

Bij Marike krijg je echt mooie en persoonlijke trouwringen. En het fijne? Gemaakt van fairtrade goud! Zo geven je trouwringen je een echt goed gevoel. Ik was direct verliefd op haar moderne, maar toch sierlijke ontwerpen!

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden