Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Atelier Aroha

Trouwringen die precies bij jullie passen en symbool staan voor jullie liefde, dat is waar Atelier Aroha voor staat. Geen standaardcollecties maar ruimte en aandacht voor jullie wensen. Custom made trouwringen, met liefde gemaakt. Ik help graag om jullie unieke droomtrouwringen te ontwerpen. En lijkt het jullie te gek om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan mag je je trouwringen ook zelf maken tijdens een workshop trouwringen smeden.

De liefde voor het goudsmeden begon als klein meisje in het atelier van mijn oma. Daar ligt de basis voor wat nu Atelier Aroha is, en inmiddels komen bruidsparen uit heel Nederland en België naar Eindhoven om samen met mij hun persoonlijke trouwringen te ontwerpen.

Ik werk met gerecycled goud van hoogwaardige kwaliteit en diamanten en edelstenen die verkregen zijn uit legitieme bronnen. Ook is het mogelijk om jullie ringen te laten maken van familiegoud (oud goud) en ben ik geregistreerd fairmined goudsmid. Verantwoord, mooi en uniek dat is waar ik elke dag voor op sta.

Een vrijblijvende afspraak maken kan eenvoudig via de afsprakenkalender op de website.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?