Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Something Blue Bruidsmode

Something Blue Bruidsmode is geen doorsnee boetiek en wij verwelkomen graag unieke, eigenzinnige, zelfverzekerde bruiden in alle vormen en maten. Iemand die een jurk wil vinden welke een weerspiegeling is van haar bijzondere persoonlijkheid.

Alle bruiden mogen zich mooi en thuis voelen in onze lichte en unieke winkel en daarom hebben wij pasmodellen hangen van maat 32 – 58 in verschillende modellen van bekende en onbekende merken. We bieden je de luxe pasbeleving die jij verdient en werken altijd met een pasbeleving op afspraak, zo heb je heel de winkel tot je beschikking.

Tijdens de pasbeleving leggen jou en jouw entourage helemaal in de watten met een hapje, drankje en nemen we alle tijd die jij nodig hebt. We zijn zeer bedreven in het geven van ‘on-trend’ advies en helpen je graag op weg bij het vinden van jouw droomjurk.

Heb je zin in een gezellige en relaxte pasafspraak? Neem dan een kijkje op onze website om direct een afspraak te plannen, stuur een mailtje via info@somethingbluebruidsmode.nl, app of bel ons op 06-22661060.

 

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?