Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

nienke | bijtje

Vind jouw perfecte trouwjurk bij nienke | bijtje!

Wil je stralen op je bruiloft en je helemaal jezelf voelen in je jurk? Bij nienke | bijtje kun je een moderne trouwjurk laten maken die echt bij je past. Nienke en Bijtje maken in hun atelier in Utrecht elke trouwjurk op maat, ze gebruiken daarvoor de mooiste stoffen en details. Ze nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen, denken graag met je mee en geven je goed en eerlijk advies.

Ben je op zoek naar een unieke trouwjurk? Ben je gek op mooie stoffen en trouwjurken met een modern silhouet? Dan kunnen wij het perfecte ontwerp voor je maken! Jouw trouwjurk moet bij je passen. En dan bedoelen we natuurlijk niet alleen dat de pasvorm perfect moet zijn. Nee, het allerbelangrijkste is dat je je de allermooiste versie van jezelf voelt in een nienke | bijtje trouwjurk. Wij doen er alles aan om onze bruiden te laten stralen. Wij zijn ervan overtuigd dat elke vrouw het verdiend om zich prachtig te voelen. Het liefste natuurlijk elke dag, en al helemaal op een dag die zo belangrijk is als je trouwdag.

Tijdens de passessies zoeken we samen met jou naar de pasvorm, kleur en stijl die het beste bij je past. Wil je een jurk waarin je de hele nacht kan dansen, of een trouwjurk die danst in de wind op jullie strandbruiloft? Zie je jezelf op jullie trouwdag in een witte jurk met kant of wordt je helemaal blij van een gekleurde jurk? Of misschien wil je wel trouwen in een korte jurk of een te gekke jumpsuit?!!

Nienke en Bijtje denken heel graag met je mee. Wij nemen de tijd om te luisteren naar jouw wensen en gebruiken de mooiste stoffen en details. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste pasvorm en stoffen die je laten stralen en creëren we jouw unieke trouwjurk.

Leuk om te weten:  jouw jurk wordt in eigen atelier helemaal met de hand vervaardigd met heel veel liefde!

Kijk voor inspiratie op onze website en maak snel een afspraak. We hopen je snel te zien!

Foto’s: Mandy Aileen Photography en Nina Tulp
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?