Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Elements bridal by Marian

ZELF JE IDEALE TROUWJURK SAMENSTELLEN

Je bent op zoek naar een trouwjurk die nét even anders is en je voelt je niet thuis in een grote bruidswinkel. Van de ene trouwjurk vind je de rok geweldig en van de andere jurk de top. Misschien wil je wel een ronde hals in plaats van een v-hals, mouwloos of juist met mouwen. Het liefst zou je zelf je trouwjurk samenstellen die past bij jouw stijl: puur en elegant, zonder al te veel poespas en met liefde voor bijzondere details. Je wilt een stijlvolle, elegante jurk met mooie details en de jurk moet ook lekker zitten, zodat jij de hele dag zorgeloos en comfortabel kunt bewegen. In jouw ideale trouwjurk ben je helemaal jezelf en voel je je op je allermooist.

Zelf je trouwjurk samenstellen is de leukste manier om jouw droomjurk te vinden! Want jij bepaalt stap voor stap wat je mooi vindt. Zo krijg je geen “standaard” trouwjurk, maar een bijzonder mooie en persoonlijke jurk die perfect past bij jouw stijl en budget.

HOE WERKT DAT NOU, JE EIGEN TROUWJURK SAMENSTELLEN?

Tijdens een uitgebreide pasafspraak kun je op je gemak rondkijken en zoveel modellen passen als je wilt. De collectie is heel veelzijdig en bestaat uit jurken, tops, rokken en accessoires in verschillende stijlen: van zacht en romantisch tot puur en modern. Je kunt alles naar eigen inzicht combineren. En mocht je toch nét iets anders willen, dan kun je ook een bijzondere top of zelfs je hele trouwjurk naar wens laten maken. Alles is mogelijk! Je kunt jouw bridal look compleet maken met prachtige accessoires zoals een romantische sluier, stijlvolle ceintuur of verfijnde sieraden. Zo krijg je altijd een heel persoonlijke trouwjurk die écht bij je past.

Marian, eigenaresse van Elements bridal, houdt ervan om de dingen op haar eigen manier te doen, vaak nét even anders. Toen ze in 2000 zelf op zoek ging naar haar ideale trouwjurk, bleek als snel dat deze niet kant en klaar te koop was. Ze besloot hem zelf te maken en met succes! Met haar liefde voor het vak, kennis en ervaring kan ze jou helpen kiezen voor een trouwjurk waarin jij je helemaal jezelf, comfortabel en op je allermooist voelt.

Een persoonlijke en unieke trouwjurk is ook voor jou betaalbaar. Natuurlijk kun je het zo gek maken als je wilt, maar voor ieder budget zijn er mogelijkheden.
Jurken € 699,- tot € 1.999,-
Rokken € 399,- tot € 999,-
Tops € 399,- tot € 1.499,-

Benieuwd naar jouw persoonlijke bridal look?
Bel of mail om een uitgebreide pasafspraak te maken. Je bent van harte welkom!

Foto’s: Totallylove, Seijbel Photography, Romy Oomen Photography, Annick Elzenga en FIH Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?