Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Ciel Flora

We willen graag iets speciaals dragen op onze bruiloft! Maar heel eerlijk, een trouwjurk kopen waar meters stof in verwerkt wordt, om maar één dag te dragen? Niet echt duurzaam, maar toch willen en doen we het! Precies om deze reden bestaat Ciel Flora. Wij zorgen ervoor dat je een verantwoorde keuze kan maken.

Ciel Flora heeft een unieke collectie authentieke vintage trouwjurken en verschillende duurzaam geproduceerde nieuwe collecties, waarmee je altijd een statement maakt op je bruiloft. Je kiest gegarandeerd voor een eco-vriendelijke en op ethisch verantwoorde wijze geproduceerde bruidsjurk!

En nee, …duurzaam betekend niet duurder, doffer of saaier, maar comfortabeler, ademend, soepelvallend en Uniek!

Herken jij je in het volgende: Je wilt wel de bruid zijn, maar geen ‘over-de-top’ bruidsjurk dragen? Krijg je alleen al de kriebels bij de gedachte aan een hoepel, een strak corset of synthetische stoffen? De standaard bruidwinkel past niet bij jou; te onpersoonlijk, te groot of teveel van hetzelfde wit in de rekken. Je hoeft niet te trouwen in een bekende designer jurk waar genoeg andere bruiden in hetzelfde seizoen in trouwen, maar durft te gaan voor een unieke trouwjurk van een van de prachtige nieuwe duurzame merken. Of misschien sta je wel open voor de meest duurzame keuze, een authentieke vintage trouwjurk.

Alles wat aangeboden wordt bij Ciel Flora is bewust uitgekozen door eigenaresse Cecile, waarbij zeer nauw gelet wordt op de materialen, een ethologisch verantwoord productie- en distributieproces en een zo’n laag mogelijke impact hiervan op het milieu.

Iedereen heeft een verhaal. Mooi, ontroerend, grappig, spannend en alles ertussenin. Zowel de ‘eerlijke en natuurlijke’ nieuwe bruidsjurken als de authentieke Vintage trouwjurken hebben een verhaal. Samen zoeken we er eentje die écht bij jou past. Die je laat stralen op de punten waar je trots op bent en kracht geeft op de plekken die je minder graag ziet. En op de dag dat jij een van deze jurken draagt, ben je ook nog eens lief voor de wereld.

Onze gespecialiseerde coupeuse zorgt ervoor dat de jurk waar jij verliefd op geworden bent, net zo mooi zit als jij bent. Want mooi, dat ben je. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld.

Bewonder zowel de nieuwe als de vintage jurken in de prachtige boetiek in Heeze.

Kom je ook?

Foto’s: Stijn Poelstra en Demi’s Design
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?