Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Sannaz Photography

Ik ben Sannaz Photography en ik vertel visuele verhalen waar je echt iets bij voelt. Mijn aanpak is volledig gericht op mijn koppels en ik word gedreven door passie en een verlangen om jou te helpen een ervaring te creëren die eer doet aan jullie liefdesverhaal en de prachtige verbinding tussen jullie.

Aangedreven door mijn passie voor het vastleggen van emoties en het ontdekken van de oneindige mogelijkheden van licht en schaduw met mijn camera’s, creëer ik beelden die jullie verhaal op een onvergetelijke manier vertellen. Met deze combinatie breng ik een ode aan de schoonheid van het leven, in al zijn vormen.
Mijn unieke stijl van luxe filmische huwelijksfotografie is een harmonieus samenspel tussen innovatieve technieken, creatieve inzichten en een vleugje nostalgie.

Het is het vereeuwigen van de reis die jullie hebben moeten afleggen om op de grote dag te arriveren.

​Bijzondere foto’s die de liefde, gezelligheid, schoonheid en emoties weergeven. Het vastleggen van die onopvallende momenten, herinneringen van je bruiloft die je anders misschien zou vergeten.

Het is meer dan alleen maar trouwfotografie.

Wil je een onbezorgde ervaring, wetend dat je geen enkel deel van jezelf opgeofferd hebt om tradities hoog te houden waar je niets voor voelt? Samen richten we ons op wat er werkelijk toe doet en creëren we jullie droomervaring op de trouwdag. Ik begeleid je door het hele proces, zodat we samen onvergetelijke herinneringen maken én prachtige kunst creëren. Laten we gezellig kletsen over jullie bruiloft!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?