Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Oydin + Mei

Hey, ik ben Célie, leuk om jullie hier te ontmoeten! Het vertellen van liefdesverhalen is de mooiste baan die er is en ik ben ontzettend blij dat ik zo nauw kan samenwerken met stellen die me uitnodigen bij zo’n intiem en emotioneel deel van hun leven. Jullie zijn altijd mijn grootste inspiratiebron. Tijdens onze samenwerking zijn jullie dynamiek, verhaal en eigenheden de rode draad in al de foto’s die we samen maken.

Zelf ben ik het trotst op de foto’s als jullie jezelf er helemaal in herkennen en terugkijken op een heerlijke dag. Het mooiste compliment van vorig jaar was deze dan ook: “In 1 woord: GEWELDIG! ze legt de puurheid en het gevoel vast. En dat kun je gelijk terug zien! Het bekijken van onze foto’s raakte me gelijk, omdat ze precies uitstralen wie wij als gezin zijn en de liefde die we voor elkaar hebben. Heel bijzonder en speciaal. Enorme aanrader!”.

Willen jullie graag meer informatie? Vraag nu hier jullie digitale trouwgids aan of bekijk mijn laatste werk via @oydinmei. x Célie

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?