Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Let Me Tell Your Story

Zoeken jullie een trouwfotograaf die jullie herinneringen vastlegt in beelden die je vóelt? Welkom! Ik ben Susan van Let Me Tell Your Story, sinds 10 jaar trouwfotograaf en verhalen vertellen met beeld is wat ik het allerliefste doe. Met oog voor liefde, emotie en hét moment fotografeer ik de grote en kleine gebeurtenissen op jullie trouwdag. Die éne dag dat al jullie liefste vrienden en familie samenkomen om de liefde te vieren.

Als trouwfotograaf ga ik op zoek naar het verhaal van jullie bruiloft. Ik leg de grote én de kleine momenten van jullie dag vast. Wat jullie en de bruiloft eigen en bijzonder maakt. Ik zoek naar kostbaree momeenten en emoties, en leg ze vast in verhalende, echte beelden. Met mijn trouwfotografie maak ik jullie herinneringen aan deze unieke dag in jullie leven tastbaar, en kunnen jullie nog jarenlang terugkijken op dit bijzondere moment in jullie leven.

OVER MIJ
Getrouwd met mijn grote liefde Erik, moeder van 3, enthousiast en oprecht, en als ik niet aan het fotograferen ben vind je mij tussen de bloemen in mijn eigen pluktuin.

LET’S MEET
Volg mijn werk en alle mooie verhalen die ik vastleg op mijn instagram. Wil je meer weten? Check dan mijn website & neem contact op voor meer info. Ik wil jullie verhaal graag vertellen.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?