Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Janneke Tol Photography

‘Your memories, captured with love.’ – Mijn naam is Janneke Tol Photography en ik woon met mijn vriend en onze hond in Arnhem, vlakbij het bos! Hier ben ik dan ook graag te vinden. Ik hou van wandelen, bij het kampvuur zitten, lekker eten en spelletjes doen met vrienden én natuurlijk fotograferen.

De liefde vastleggen is mijn grote passie. Ik fotografeer jullie bruiloft op een relaxte manier en vier de dag met jullie mee. Ik meng me gezellig tussen de gasten en vind het belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn gemak voelt. Zo kan ik de mooiste momenten van dichtbij vastleggen.

Mijn foto’s vertellen het verhaal van jullie trouwdag op een speelse, kleurrijke en warme manier. Met een schaterlach, een traan van geluk en een knuffel van jullie lieve vrienden en familie.

Ik hou van spontaniteit, tuinfeestjes, bos-bruiloften en alles wat uniek en nét even anders is! Let’s celebrate love together!

Voor meer informatie kunnen jullie altijd even kijken op www.janneketol.com. Als jullie een koffie-date willen inplannen om elkaar te leren kennen en lekker over jullie bruiloft te kletsen, mail me gerust of stuur me een berichtje op Instagram. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Liefs,
Janneke Tol Photography

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?