Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Hadassah Fotografeert

IK BEN HADASSAH, jouw geluksfotograaf.

Ik neem de tijd, beweeg met je mee en schenk je de ruimte om jezelf te zijn, jezelf te zien en te laten zien. Je mooiste kant, je liefste kant en alle andere kanten die bij je horen.

Ik wil precies die momenten vangen waarvan je wil dat ze bij je blijven, die je niet aan je wil laten voorbijgaan. Die je in een doosje wil doen, in je hart op wil bergen. Ik wil op jouw persoonlijke pauzeknop drukken, een rustpunt creëren in de snelheid waarin ons leven aan ons voorbijraast.

Dat doe ik door van iets wat eigenlijk niet meer tastbaar is, iets te maken dat je zo weer voor je kan zien. De warmte te bewaren en een ander licht op je te werpen. Je de ruimte te geven om jezelf te tonen. Ik heb veel overwonnen door mijn passie achterna te gaan, en ik wil ook weten waar die van jou ligt. Om de kleurrijke explosie van wat liefde voor jou betekent van gevoel naar beeld vertalen. Zo leg ik alle vormen van geluk voor je vast, zodat je ze altijd bij je kan dragen.

Zodat je die momenten niet alleen met elkaar doorbrengt, maar ze ook eindeloos herbeleeft en kan delen. Voor jullie, en voor diegenen na jullie. Want wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid.

Interesse in mijn fotografie? Neem dan contact met mij op! Liefs, Hadassah

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?