Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

FOR LOVE WE LIVE

Wij zijn Steef en Lucy, een fotografenduo (en stel!) uit Rotterdam en samen fotograferen wij de mooiste bruiloften in binnen,- en buitenland. Wij geloven dat goede fotografie te maken heeft met het vertellen van verhalen. Ons doel is om beelden te maken die je weer mee terugnemen naar het moment, zodat het gevoel, de energie en emoties niet verloren gaan. Het pure, echte en kwetsbare karakter van liefde is iets wat ons enorm inspireert om mensen zo mooi mogelijk op beeld vast te leggen.

Omdat wij met z’n tweeën zijn, kunnen we mooie momenten vanuit verschillende perspectieven fotograferen. Terwijl de één oplet op belangrijke momenten kan de ander vanuit een vrijere rol mooie, creatieve en artistieke foto’s maken. Met onze fotografie zoeken we naar een balans tussen enerzijds oprecht & puur en anderzijds een tikkeltje gedurfd & vernieuwend.

Check vooral ook even onze instagram en website voor meer werk, en als ons werk jullie aanspreekt, stuur ons dan een leuk bericht! Hopen van jullie te horen en hopelijk tot snel :)

Steef & Lucy

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?