Slot Doddendael

Trouwlocatie Slot DoddendaelOp Slot Doddendael hebben we ongeveer 140 bruiloften per jaar. Van een festival huwelijk in de boomgaard tot aan uitbundige feesten en intieme diners. Eigenlijk kan alles! Dat maakt ons vak zo uitdagend, want geen bruiloft is hetzelfde. We hebben een eigen keuken en zijn daardoor heel flexibel. De koks hebben een eigen moestuin vol met prachtige groenten en kruiden. En het fruit in de boomgaarden gebruiken we voor o.a. appelcider, confituren en sappen.

Wij zoeken altijd weer naar nieuwe mogelijkheden. Deze winter wordt het oude schuurtje op het terras gerestaureerd en krijgen we daar een buitenkeuken. In de boomgaard staat in de zomermaanden een prachtige stretchtent “Dodden-Binnen-Buiten” waar je zelfs kan feesten met live muziek tot middernacht. Uniek in Nederland! We ontmoeten jullie graag: welkom in ons huis, welkom op Slot Doddendael.

Foto’s: Odiza Fotografie en Joyce Boutkan fotografie

Wat vindt Marit ervan:

Ik ben dol op de trouwlocatie Slot Doddendael, want kijk eens hoe mooi het er is. Ideaal voor een onvergetelijke bruiloft. Jan Willem & Fabiënne openen met veel liefde hun deuren voor je en denken graag met je mee.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden