Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Your Bridal Day

Mirjam Meijer is haar hele leven al dol op bruiloften! Mirjam: “Trouwjurken, kasteeltjes, prachtige kapsels en vrolijke gezichten. En als ik dan ook nog onderdeel mag zijn van dit geheel, door het stralende middelpunt (lees: JIJ) op haar mooist te maken met visagie en haarstyling, dan heb toch ik de leukste baan die er is!”

“Met mijn meer dan 10 jaar ervaring heb ik veel vakkennis en ervaring opgedaan en daardoor kan ik met een gerust hart zeggen dat je bij mij in goede handen bent voor je allermooiste bruidslook. Mijn ‘handtekening’: jou op een natuurlijke manier op je allermooist laten zijn. Voor een bruid is er niets fijner dan de trouwdag relaxt te starten. Vanaf de vroege ochtend kan ze beginnen met genieten, want ik kom op locatie voorbereiden. Met liefde rijd ik het hele land door om jou in de watten te leggen. Van A tot Z zorg ik ervoor dat jouw wensen en persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen in jouw make up en bruidskapsel.”

“Wanneer ik weer thuis ben en dit soort berichten van één van mijn bruiden krijg: “Ik heb ontzettend van het hele make-up en haar proces genoten! Zo ontspannen en fijn. Je hoort het vast vaker, maar ik zeg het toch nog maar even… het starten van de dag met jouw kwaliteiten en vriendelijkheid is zo belangrijk, en daar de hele dag dan van te mogen genieten is fantastisch!”, dan weet ik waar ik het voor doe: jou de perfecte dag bezorgen!”

Foto’s: John Ponsteen, Chymo More Photography, Dayofmylife en Emma van der Schelde
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?