Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Nieke van Broekhoven

Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen!

Dus ook trouwen!

Hallo toekomstig bruidspaar, wat leuk dat jullie gaan trouwen! Jullie hebben een hoop te plannen en bedenken en dan gaan jullie nu een BABS kiezen. Ga met alle beslissingen af op jullie gevoel en dan wordt het écht jullie dag.

Ik neem jullie mee op een reis door jullie leven, wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar betekenen. Het belangrijkste voor mij is om jullie op een enthousiaste manier te ontroeren, soms te verrassen, te laten herkennen en lachen en vooral de liefde optimaal te laten voelen. Vervolgens stel ik die allerbelangrijkste vraag, of jullie de rest van jullie verdere leven met elkaar willen doorbrengen. Want dat is uiteindelijk waar de hele dag om draait.

Gelukkig is trouwen tegenwoordig geen plicht meer maar een keuze. Jullie kiezen er echt bewust voor om samen jullie liefde officieel te bezegelen. Dit maakt het daarom extra speciaal. Mijn doel is dat jullie tijdens de ceremonie alleen maar zitten, luisteren, relaxen en het over jullie heen te laten komen. Mijn verhaal komt voort uit een persoonlijk gesprek waar ik uitgebreid de tijd om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Indien gewenst betrek ik hier ook jullie dierbaren bij. Maar die keuze is aan jullie. Niet iedereen heeft dezelfde wensen want niemand is gelukkig hetzelfde.

Iedereen mag de ceremonie invullen zoals gewenst. Klein en intiem, groots en meeslepend, in een luchtballon of bij je ouderlijk huis. Voor het eerst, voor de zesde keer of nogmaals met dezelfde liefde van je leven waarmee je wederom de trouwgeloften aflegt. Bijna alles kan en mag. Waar, wanneer en met wie je wilt. Mijn enige vereiste is dat jullie volmondig JA zeggen tegen elkaar! Wat de ceremonie ook gaat zijn, ik hou van een uitdaging en denk graag creatief mee met jullie wensen en zal deze zoveel mogelijk vervullen en hierin ook adviseren.

Samen creëren we een ceremonie die volledig bij jullie past. Bij mij is alles maatwerk. Zowel in binnen- als buitenland. Bel of mail gerust en dan praat ik heel graag vrijblijvend met jullie verder!

Foto’s: Elke Verbruggen Fotografie, Daisy Janssen Fotografie, Oydin + Mei Wedding Photography
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?