Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Ouiyessi

Het is echt een supergoed idee dat jullie besloten hebben om van jullie ceremonie een once-in-a-lifetime-moment te maken. De zoektocht naar een ceremoniespreker (slash zelfstandig trouwambtenaar) stopt hier! Jessi van Ouiyessi schrijft jullie liefdesverhaal vol met mooie herinneringen uit jullie levens samen die je aan het lachen en huilen maken. Deelt anekdotes van alle gasten en laat jullie lievelingsmensen weten waarom zij zo speciaal voor jullie zijn. Er wordt in het gangpad geklapt en toegejuicht, omdat iedereen zo blij is dat jullie twee voor elkaar kiezen.

Het is dat perfecte moment om op jullie huwelijksdag stil te staan waar het in jullie leven echt om draait. Je realiseren hoe dankbaar je bent dat jij samen met jouw ‘very soon to be’ hier vandaag staat te shinen en je niets liever dan ‘JA!’ tegen elkaar wil zeggen.

Jessi is een getalenteerde ceremoniespreker met veel ervaring. Inmiddels heeft ze ontelbaar veel ceremonies mogen vormgeven door heel Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ibiza en Italië. Ze is gespecialiseerd in intieme authentieke huwelijksceremonies, met name in elopements en micro-weddings op unieke locaties. De huwelijksceremonies zijn gevuld met heerlijke, oprechte en liefdevolle momenten. Ouiyessi beweegt met jullie dag mee, in welke vorm dan ook. Denkt met jullie mee, begeleidt daar waar nodig (voor-tijdens-na, jou-jullie-hen) en zorgt ervoor dat jullie ceremonie een onvergetelijk fantastisch moment wordt!

Jessi: “Ik weet dat we elkaar pas net (virtueel) hebben ontmoet, maar… door mij als één van jullie lievelingsleveranciers te kiezen, sluiten we eigenlijk een trouwvriendschap en zal ik jullie meenemen op een bijzonder ceremonie-avontuur!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en jullie ideeën en verhalen te horen (zijn we al vrienden via IG, FB of Pinterest ;p?). Bel, mail of app me….en wie weet kletsen we binnenkort over jullie mooiste moment. Looking forward to it!”

Foto’s: For love we live en By Jasmin Fotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?