Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Evy’s Proposal

Persoonlijke verhalen schrijven, daar word ik het meest blij van! Zo gaaf… als ik jullie ontmoet, weet ik nog niks over jullie. Na ruim 2 uur kletsen nemen we afscheid en ik weet jullie hele liefdesverhaal. Dit maakt mijn werk zo mooi! Het vertrouwen om mij een kijkje te geven in jullie leven.

Hoe hebben jullie elkaar leren kennen, was het liefde op het eerste gezicht, vertel iets over de 1e dates, welke irritatiepuntjes ontdekte jullie tijdens het samenwonen? En dan wil ik natuurlijk ook alles weten over het aanzoek, of dát moment dat jullie samen besloten om te willen trouwen! Maar de belangrijkste… waarom willen jullie met elkaar trouwen? Wat is jullie pure basis die de relatie zo sterk maakt.

En dan mag ik gaan schrijven, en dan kan ik niet meer stoppen. Puur & persoonlijk, dat is mijn kracht. Met wat onverwachte input, zo ook een verrassingselement voor jullie! Iets wat ik echt wel heel belangrijk vindt.

En dan is jullie verhaal klaar. Het moment is aangebroken om deze woorden te delen met jullie belangrijke gasten op de dag! Zij kennen jullie door en door, dachten ze, want ze horen altijd nog iets nieuws! De gasten zijn altijd totaal verrast… zo persoonlijk, zo compleet & zo puur! Echt jullie verhaal & niets anders.

Mag ik jullie trouwen? Ik teken ervoor!
Mag ik jullie Babs zijn?
Ja? Dan teken ik graag op jullie dag!

Ik ontmoet jullie graag om te kijken of het klikt.

Liefs Eefje

Foto’s: Anouk Sneller, Marry and me, Platimo Bruidsfotografie
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?