Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Babs van het Noorden

Yes, jullie gaan trouwen! Maar voordat jullie ‘I do’ zeggen is er nog een ’to do before I do’! Zoals het vinden van een trouwambtenaar of ceremoniespreker. Deze echte noorderling, want noorderlijker kan bijna niet, neemt jullie bij de hand om de ceremonie helemaal van jullie te maken. Geen poespas en geen saaie ceremonies meer, maar persoonlijk, luchtig en met veel humor geef ik kleur aan jullie trouwdag! En wat heb ik me daar een partijtje zin in!

Graag stel ik mij nog even aan jullie voor. Mijn naam is Annemieke en als Babs van het Noorden zou mijzelf omschrijven als een nuchtere Groningse die met beide benen in de Groninger klei staat. Niet letterlijk natuurlijk, want ik ga ook de grenzen over. Niets is voor mij te gek, want ik trouw jullie van Ameland tot aan Maastricht en van Groningen tot aan Rome. Of hebben jullie andere plannen? Ik denk graag met jullie mee!

Wat ik vooral belangrijk vind? Dat het verhaal herkenbaar is, vooral voor jullie, maar ook voor jullie (dag)gasten. Ik begin altijd blanco, want ieder koppel is uniek, ieder liefdesverhaal is uniek, jullie zijn uniek! Dus neem mij mee in jullie verhaal en ik maak er een ceremonie van zoals jullie zijn. Ik leer jullie graag kennen en kom graag met jullie in contact. En vinden jullie het leuk als ik ook smeuïge verhalen van familie of vrienden mag aanhoren? Maar al te graag! Want zij kennen jullie het beste en weten soms net even wat meer details te geven die jullie zelf gemist hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten over Babs van het Noorden? Laat het mij weten!

Foto’s: Ellen Vegter, Monica Romaniello Photography & Marga de Groot Fotografie

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?