Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

StylingBaas

WHO’S THAT GIRL?
Het is ook wel prettig om te weten met wie je te maken hebt!
Mijn naam is Nadja Meulensteen en ben geboren in 1987, het jaar dat Whitney Houston de top 40 lijst domineerde met ‘i wanna Dance with somebody’. Dansend door het leven dat is waar ik voor sta. Positief, flexibel, nuchter, denken in mogelijkheden & oplossingen en ik ja dans ook heel graag!

Verloofd?
Ow yeah! Jullie zijn verloofd en nu?
Je struint alles af op Instagram & Pinterest voor de mooiste plaatjes. Hoe ga je dit vertalen naar een totaalstyling? Dan kom ik in de picture. Ik help graag mee om jullie unieke wereld te creëren.

Wat is mijn signature en hoe ga ik te werk?
Mijn lijfspreuk voor de styling is: ‘less is bore’!
Mijn signature is Modern, Boho, Edgy en Beleving. Het kan natuurlijk een combinatie zijn van deze 4 of juist enkel 1 van deze 4. Beleving benoem ik ook omdat ik dit de lading vind dekken van de vroegere signature  thema’s alleen ik vind dat zo ouderwets klinken ;)
Een beleving creëren van een Marrakesh of de Roaring Twenties klinkt wat meer anno 2021 dan als ik zeg thema Marrakesh of thema Roaring Twenties.

Ik probeer in elke setting altijd wel 1 centerpiece te verwerken in het stylingplan. En vanuit daar ga ik dan verder bouwen. Je kan beter 1 grote statement maken dan bijvoorbeeld heel veel kleine materialen door de ruimte, dat zorgt vaak niet voor 1 geheel en oogt snel rommelig.
Ik kan uren praten over hoe mijn plannen tot stand komen en waarom ik welke keuzes maak. Dit zal ik ook altijd toelichten tijdens een vrijblijvend gesprek.
CALL ME!

‘Mijn drijfveer is om mensen iets moois te geven. Daarom is Weddingstylist, Eventstylist en Eventplanner  voor mij een droombaan!’

Foto’s: Suegraphy, Studio Phylicia, annabee Photography en Stefan Sanders
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?