Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Happy Vintage

Wij creëren
Mooie plaatjes, een fijne sfeer, persoonlijke bruiloften, knusse settingen en totaal belevingen. We krijgen er een kick van om mensen te leren kennen en iets van hun persoonlijkheid te vertalen naar de sfeer op hun bruiloft. Om mensen advies te geven en te kunnen helpen bij zo’n belangrijke dag. Om mensen op hun gemak te stellen en te zorgen dat er geen stress is in de aanloop naar de bruiloft.

We zorgen voor wauw momenten, we zorgen dat jullie gasten zich welkom en op hun gemak voelen, we zorgen dat sfeer en gezelligheid centraal en dat het ècht jullie bruiloft wordt.

Wij geloven
Dat jullie bruiloft moet staan voor wie jullie (samen) zijn en geen gekopieerd plaatje van Pinterest. Niks moet en alles mag, zolang het goed voelt en bij jullie past. De styling van jullie bruiloft draagt enorm bij aan de sfeer tijdens de dag. We verkiezen ‘echt’  altijd boven ‘perfect’. We geloven dat de liefde die jullie gaan bezegelen het aller allerbelangrijkste is, dus focus je daar op, dan regelen wij de rest. Hoe? Dat zie in de video hieronder!

Wij zijn
Een stylist, een weddingplanner en een bloemist die ontzettend op elkaar ingespeeld zijn. Met ieder onze eigen kwaliteiten maar samen wordt het pas echt een feest. Alles onder 1 dak en veel korte lijntjes. We zijn aanpakkers, letter op details en persoonlijk contact en een goede sfeer is voor ons het allerbelangrijkste!

Afspraak, informatie, sparren, koffie? Neem contact met ons op!

Liefs,

Jenny, Anke, Laura en Suus

Foto credits: Oak&Fir, Kim Vulders en Suegraphy
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?