Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Soetzappig

Hi! Wij zijn Nikki en Imli. Tweeling, creatief, perfectionistisch en een passie voor mooie creaties. Soetzappig is ons pareltje, een creatief ontwerpbureau met de focus op de mooie kanten van het leven. Trouwen, liefde en geboortes: allemaal persoonlijke momenten die wij voor jullie nóg specialer hopen te maken.

De naam Soetzappig is ontstaan uit het feit dat wij een spiegeltweeling zijn. Wat dat inhoudt? Nou, Imli is bijvoorbeeld linkshandig en Nikki rechtshandig. Ook heeft Imli een moedervlek op haar linkerpink, waar Nikki er precies eentje op dezelfde plek op haar rechterpink heeft. Grappig hè? De letters ‘S’ en de ‘Z’ zijn eveneens spiegelbeelden van elkaar.

Soetzappig is een fullservice ontwerpbureau. We maken geheel unieke, op maat gemaakte ontwerpen, speciaal afgestemd op jullie wensen. We creëren een unieke trouwhuisstijl en voeren deze tot in de puntjes uit. Niks is voor ons te gek!

Voordat het hele proces start, vragen wij aan het bruidspaar inspiratiebeelden, een moodboard of eventueel een thema. Aan de hand hiervan stellen wij een gepersonaliseerde offerte op. Na akkoord op de offerte gaan we voor jullie aan de slag.

Is dit alles nog steeds een beetje vaag? Neem gewoon even vrijblijvend contact op. Vinden wij leuk! We nemen je graag mee in de creatieve reis naar een uniek ontwerp, voor jouw mooiste dag in je leven!

Foto’s: Jitske Seckel, Houdoe Fotografie, Sjoerd Gebroers, Nathalie Nijsse
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?