Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Marjolein Vormgeving

Mijn naam is Marjolein en met heel veel liefde maak ik ontwerpen voor unieke trouwkaarten en bijpassend drukwerk. Het zijn de speciale momenten in het leven die het verdienen om gevierd te worden met een uniek en persoonlijk ontwerp. Kaarten die een feestje zijn om te versturen en om te ontvangen!

De afgelopen 10 jaar heb al ik meer dan duizend klanten mogen helpen met het vinden van hun perfecte kaart voor een bijzonder moment. Ik hou niet van standaard, maar zoek altijd naar iets dat een ontwerp uniek maakt. Een bijzonder formaat of een speciale afwerking: daar word ik dus héél enthousiast van! Het ontwerpen van nieuwe collecties vind ik dan ook het allerleukste om te doen.

In de editor in mijn webshop kun je gemakkelijk dingen zelf aanpassen. Denk aan kleuren, lettertypes, achtergronden en elementen. Zo kun je een ontwerp uit de webshop helemaal aanpassen naar jullie wensen. Als je hier zelf niet uitkomt sta ik samen met mijn serviceteam voor je klaar. Van het aanpassen van formaten en het geven van tips tot het finetunen van het ontwerp. Ik help je graag zodat alles tot in de details klopt. Om jullie kaart helemaal af te maken kun je nog kiezen voor mooie extra’s zoals luxe enveloppen, bijpassende sluitstickers, fotokaartjes, touw, lint, paperclips en nog veel meer. Zo maak je jullie kaart helemaal eigen!

En wat is een bruiloft zonder een toffe trouwhuisstijl?! Zo gaaf als alles op jullie dag in één stijl is en bij elkaar past! Van trouwkaart tot save the date kaart, menukaarten en naamkaartjes voor bij het diner, welkomstborden, dagprogramma’s en gastenboek. Al deze items kun je vinden in de webshop.

Als je een ontwerp hebt uitgekozen uit de collectie en deze naar wens is, dan kun je een proefdruk bestellen van jullie kaart. Het is heel fijn om de kaart in het echt vast te kunnen houden, zodat je de tekst en de kleuren goed kunt beoordelen. Als de proefdruk naar wens is kun je een bestelling plaatsen en dan kan het feestje beginnen! Let’s send some love!

Wil je meer weten? Je kunt me online vinden via Instagram en Pinterest voor meer tips, de nieuwste ontwerpen en een kijkje achter de schermen. Zie ik je daar?

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?