Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Made for Moments

Ben jij op zoek naar een hippe, stijlvolle en/of luxe uitziende trouwkaart? Laat je dan verrassen door de uitgebreide collectie van Made for Moments. Van luxe pocketfolds en trouwkaartensets tot mooie enkele kaarten. Kies een kaart uit de collectie die jullie mooi vinden of maak er eentje helemaal zelf.

Proefdruk van je trouwkaart 

Wist je dat je eenvoudig een proefdruk van je trouwkaart kan bestellen voor een kleine probeerprijs (€1,- of €2,50)? Kies een kaart die jullie aanspreekt en bewerk ‘m in de editor. Zodra je op ‘voorbeeld bekijken’ drukt, kan je eenvoudig een proefdruk bestellen. Ervaar op die manier de kaart(en) in het echt.

Welkomstborden, gastenboeken, trouwbedankjes en meer…

Niets fijner dan een bruiloft die klopt tot in de kleinste details. We feel you… Wist je dat je voor heel veel items gewoon bij Made for Moments terecht kan? Zo kan je je complete drukwerk in stijl van je trouwkaart bij ons bestellen. Van enveloppenbox en welkomstbord tot gastenboek en bedankjes.

Kwaliteit en keuzemogelijkheid 

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Kaarten voelen daarom, ongeacht welke papiersoort je kiest, luxe en mooi dik aan. Naast dat je kan kiezen uit verschillende designs, maak je ook keuze in het type afwerking. Het is onze passie om daarin voorop te lopen. Hoogglans, bellybands, verschillende foliekleuren en de allermooiste papiersoorten.

De Makers van Made for Moments

Samen met een team van drie designers, een trendwatchers en een aantal marketeers zijn we dagelijks bezig om voor jullie de allermooiste trouwproducten klaar te zetten. Spotten we een trend? Dan vertalen we deze gelijk door naar een design voor op een kaart, bord of andere te gekke trouwextra’s. Dat doen we voor verschillende levensmomenten. Ook voor geboortekaartjes, verjaardagen of huwelijksjubilea staan wij voor je klaar.

We zijn er voor je om je elke dag te inspireren en helpen bij het maken van de allermooiste kaart!

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?