Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Leintjes

Hi this is me, Marjolein!

Ik ben eigenaresse en ik illustreer en ontwerp alle kaartjes van Leintjes. Mijn werk is handgetekend en mijn ontwerpen moeten voor mijzelf altijd voldoen aan een aantal steekwoorden; Puur, Fris, Vrolijk & Romantisch.

Leintjes is een full-service webshop met een handige editor waarbij je zelf nog de mogelijkheid hebt om trouwkaarten aan te passen. Alle kaarten zijn aan te passen met de juiste teksten, lettertypes en uiteraard kleuren. Je bepaalt zelf dus grotendeels het eindresultaat van de kaarten.

Maak zelf online je trouwkaarten op basis van voorbeeldkaarten ontworpen en geïllustreerd door Marjolein. Leintjes is een full-service webshop met een handige editor waarbij je zelf nog de mogelijkheid hebt om trouwkaarten aan te passen. Alle kaarten zijn aan te passen met de juiste teksten, lettertypes en uiteraard kleuren. Je bepaalt zelf dus grotendeels het eindresultaat van de kaarten. Sinds kort zijn er in de webshop ook kaarten beschikbaar met de afwerking van goud, zilver en koperfolie. Net voor die extra touch!

Je weddingstationery kan natuurlijk bestaan uit alleen een trouwkaart maar ben je bewust dat het een gehele huisstijl van je bruiloft kan zijn welke doorgevoerd kan worden op je gehele dag en je overal ziet terug komen. Denk aan save the dates, trouwkaarten, postzegels, stickers, posters, welkomstbord, seatingplan, menukaarten, naamkaartjes, bedankkaarten en nog veel meer.

Beoordeel je ontwerp door een echte proefdruk te bestellen en ontvang ook een proefsetje met papierstaaltjes! Maak je verzending compleet met ruime keuze uit envelopkleuren, sluitzegels of prachtige waxzegels. Verder je bruiloft aankleden? Bekijk dan o.a. de welkomstborden eens.

Zelf niet zo creatief of willen jullie iets speciaals? Laat dan iets moois en bijzonders illustreren door Marjolein. Mocht je zelf super ideeën hebben en het lukt niet om dat te vertalen naar papier? Spreekt mijn stijl je aan? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of duik gerust in mijn portfolio online!

Nog even de voordelen op een rijtje van Leintjes:

Unieke getekende designs
Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag nog in productie
7 papiersoorten en 20+ envelopkleuren
Complete trouwhuisstijlen in dezelfde stijl
Al 10 jaar ervaring met trouwdrukwerk

Bekijk de unieke designs van leintjes

Foto’s: Leintjes
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?