Samenwerken? KLIK HIER

Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Leintjes

Hi this is me, Marjolein!

Ik ben de eigenaresse en de designer van alle kaartjes van Leintjes.
Leintjes is een full-service webshop met een handige editor waarbij je zelf nog de mogelijkheid hebt om trouwkaarten aan te passen. Alle kaarten zijn aan te passen met de juiste teksten, lettertypes en uiteraard kleuren. Je bepaalt zelf dus grotendeels het eindresultaat van de kaarten.

Maar wat voor kaarten hebben we het nou over hoor ik je denken. Logischerwijs uiteraard Trouwkaarten maar er is zoveel meer! Verlovingskaarten, save the dates, rsvps, inlegvellen en trouwkaarten om vooraf  te versturen. Vervolgens hebben we veel items om jullie grote dag mee af te maken en denk dan aan menukaarten, programmakaarten, naamkaartjes, welkomstborden en gastenboeken. Als je huwelijk is geweest is er nog de mogelijk om bedankkaarten te versturen.
Maar het leuke is dat het allemaal in 1 stijl kan! Zo’n stijl noemen we ook wel een trouwhuisstijl alles mooi in één lijn met jullie grote dag, wel zo mooi en chique. Wat je afneemt bepaal je zelf zodat het voor jullie bruiloft helemaal tot de puntjes is verzorgt.

Sinds kort zijn er in de webshop ook kaarten beschikbaar met de afwerking van goud, zilver en koperfolie. Net voor die extra touch!

Mocht je zelf super ideeën hebben en het lukt niet om dat te vertalen naar papier? Spreekt mijn stijl je aan? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of duik gerust in mijn portfolio online!

Waar ik in ieder geval happy van word zijn aquarel, bloemen en balans in mijn ontwerpen. Soms is less more.. Overigens wordt ik ook helemaal vrolijk van reizen, kopjes koffie, wijntjes met vrienden en van mijn lieve man en kat.

Nog even de voordelen op een rijtje van Leintjes:

Unieke designs
Voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag nog in productie
7 papiersoorten en 20+ envelopkleuren
Complete trouwhuisstijlen in dezelfde stijl
Al 10 jaar ervaring met trouwdrukwerk

Mocht je vragen hebben staat een lief team voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

[red_button url=”https://leintjes.nl/alle-trouwkaarten” style=”orange” size=”large” type=”round” target=”_blank”] Bekijk de unieke designs van leintjes [/red_button]
Foto’s: Leintjes
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?