Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Koningkaart

Het team van Koningkaart bestaat uit een aantal enthousiaste mensen die elke dag met veel plezier de mooiste trouwkaarten voor jullie ontwerpen. We vinden het heel bijzonder dat zoveel bruidsparen ons telkens weer weten te vinden voor hun trouwdrukwerk!

Je bruiloft is toch een van de meest bijzondere dagen van je leven en er valt veel te kiezen en regelen van tevoren. De locatie, outfits, het diner… Maar ook een prachtige trouwkaart mag natuurlijk niet missen. Zo kun je niet alleen alle gasten in stijl uitnodigen, maar heb je ook een blijvende herinnering in handen. We verzorgen met veel liefde en zorg deze kers op de (bruids)taart!

In onze collectie vind je niet alleen trouwuitnodigingen volgens de laatste trends, maar ook andere kaartjes voor jullie trouwdag: van save the dates tot bedankkaartjes. En wat denk je bijvoorbeeld van welkomstborden die perfect aansluiten bij jullie trouwkaarten? Zo kun je jullie hele dag vormgeven met een volledige trouwhuisstijl vol ontwerpen die mooi bij elkaar passen. Ook voor enveloppen kun je bij ons terecht. Deze kun je vervolgens versieren met onze (goudfolie) sluitstickers, zo maak je de kaartjes nog leuker om te krijgen én versturen.

En zoveel bruiloften, zoveel smaken. Omdat jullie misschien een specifiek kleurenschema, een bepaalde sfeer of een thema in gedachten hebben, is het soms lastig om daar het perfecte kaartje bij te vinden. Ook daar hebben wij aan gedacht! We vinden het namelijk heel belangrijk dat de trouwkaarten helemaal naar jullie zin zijn. Daarom kun je met behulp van onze designtool onze ontwerpen naar je eigen smaak opmaken. Kies een lettertype, pas de lay-out aan of verander de achtergrondkleur. In een handomdraai zorg je voor een persoonlijk en uniek design.

Benieuwd geworden? Dit is misschien nog fijn om te weten over Koningkaart:

– Op een werkdag voor 18 uur besteld? Je bestelling wordt op diezelfde dag nog verwerkt
– Pas zelf de kaarten aan in onze designtool
– Kies uit verschillende papiersoorten, kaartformaten en enveloppen
– Ga voor een luxe afwerking met goud-, roségoud-, zilver- of koperfolie
– Ook volledige trouwhuisstijlen, welkomstborden en sluitstickers verkrijgbaar

We wensen je alvast een geweldige trouwdag toe en hopen je gauw te mogen helpen bij het vinden van de juiste trouwkaart. Laat je het ons weten als je onze hulp nodig hebt? We staan graag voor je klaar!

Volg ons op Instagram voor onze laatste ontwerpen, leuke weetjes en inspiratie omtrent trouwen en voor regelmatige winacties: @koningkaart.

Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?

Instagram
Follow by Email
RSS