IT’S A GREAT DAY

HELLO! Nice to meet you! 
Wij zijn Anouk en Daniëlle, dé girls van IT’S A GREAT DAY. Misschien wist je het al of had je het al gezien, wij zijn zussen! En wij maken van elke dag graag een geweldig mooie dag. Met veel cappuccino en een heleboel lol bedenken we de leukste dingen en hebben we eindeloos veel ideeën om jullie bruiloft uniek en persoonlijk te maken. Wist je dat we allebei grafisch vormgever zijn? En dat Daniëlle ook illustrator is. Daarom maken we al onze trouwkaartjes en weddingstationery helemaal zelf én kunnen we ook bijzondere ontwerpen op maat maken, in elke gewenste stijl. Daar zijn we eigenlijk best trots op! Kunnen we jou ook helpen met een uniek kaartje? Laat het ons weten! Een kaartje kiezen uit onze collectie kan natuurlijk ook. Je bewerkt die heel makkelijk zelf met onze handige online kaartjes bewerker. En kom je er niet helemaal uit, dan helpen we je er graag mee!

De save the date kaart of trouwkaart is het allereerste wat de gasten van jullie bruiloft te zien krijgen. Neem ze mee in deze geweldige belevenis en zorg er voor dat ze zich echt speciaal voelen (want dat zijn ze toch ook!).
Combineer je trouwkaart met mooie labels, een fotostrip, sluitstickers en envelop tot een ‘kadootje’ in de brievenbus. Met een bijpassende menukaart, naamkaartjes, gastenboekkaartjes, en stickers voor op de bedankjes maken jullie de trouwbeleving helemaal compleet.

Ontdek zelf hoe mooi onze kaartjes er in het echt uit zien en bestel een gratis proefkaartje met code: GREAT01

Bekijk meer en bestel een GRATIS proefkaartje
Foto’s: IT’S A GREAT DAY, FLEXMI, Gina Vink, Anouk Fotografeert

Wat vindt Marit ervan:

Anouk en Danielle zijn twee zussen die samen een bedrijf runnen, en dat kan ik alleen maar toejuichen! Samen maken ze de leukste stationery, dus hier moet je zeker even kijken.

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden