Boek hier mijn Lievelingsleveranciers:

Al onze Lievelingsleveranciers zijn LHBTI+ vriendelijk.

Weddingmusthave.nl

Van leuke vlaggetjes voor een buitenbruiloft tot een gepersonaliseerd welkomstbord. In de webshop van Dyonne vind je toffe decoratie voor jullie Best Day Ever!

Als enige webshop van Nederland vind je bij ons een enorme keuze aan gepersonaliseerde gastenboeken. Van invulboek tot photobooth binnenwerk. Hardcover of linnen cover?  Alle gastenboeken hebben wij zelf ontworpen en zijn al ruim 5 jaar ons best verkochte product! En ja! Ook beschikbaar voor bruid/bruid en bruidegom/bruidegom weddings!

De meeste items kun je bij ons personaliseren, en hierdoor is het helemaal uniek.

Naast de webshop kun je ons team ook inhuren voor de styling van jullie bruiloft! Samen met jullie maken we een styling plan en voeren deze op de dag zelf uit, zodat jullie gasten en jullie zelf ultiem kunnen genieten. Hoe lekker is dat.

En wil je het zelf helemaal in handen houden en wil je alleen wat styling items huren? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zitten gevestigd in het midden van Nederland, dus lekker centraal.

Door de korte lijnen van eigen productie is de combinatie van shop / styling en verhuur uniek!

Benieuwd of Dyonne iets voor jullie bruiloft kan betekenen?

Neem een kijkje in de webshop online of neem contact op via het contactformulier voor meer informatie over bruiloft styling / verhuur of een product uit de webshop.

Dyonne helpt jullie graag verder!

Foto’s: Studio Phylicia en Weddingmusthave.nl
Contact opnemen »

Vraag informatie op

* verplichte velden

Vraag informatie op

* verplichte velden

Op de hoogte blijven?